Melek44 Uygn ve gzl bişi aryom nerelerden aldnz diger kızımdan kalma var ama bitanede yeni olsun diyorm önercegnz bi yer?
Pemberuyam_ Melek44 Defakto da 5 li hastane çıkışı var farklı modellerde indirimli fiyatları da aşırı uygun trendyoldan bakıp indirimli de alabilirsiniz ben ordan aldım sitesinde aynı mı bilmiyorum kalitesi mükemmel dilerseniz modelini atarım
Gzdsrm Imaj markasi canim 2 tane aldim trendyoldan soyledim cok guzeller yikanincada bisey olcagini duaunmuyorum tavsiye ederim
Pemberuyam_ Melek44 Böyle çok tatlı tül bir kese içinde geliyo.Bu üzerindeki işlemeler baskı değil nakış canım, aşırı naif ve yeri mükemmel yorumları okuyarak almıştım çok beğendim
minnie123 Melek44 minicityden organik pamuklu 11li hastane çıkış seti almıştım inşallah güzel günlerde kullanırız
Ahsentas Melek44 canım ben kuzu butikten almıştım ama kapandı kız demişti doktor ilk bi tane almıştım istersen uygun fiyattan verebilirim sana 5 li hastane çıkışı
G92 E bebekten aldım, baya kaliteli ve güzel geldi, ayrıca bebek bakım çantalarında da indirim vardı, onlara da bir bakın isterseniz Ben pazartesi sipariş verdim, bugün geldi , hepsi çok güzel çok kalitelidir
Melek44 Pemberuyam_ aa cok güzelmiş saglıkla buyusun içinde bebişiniz kaça acaba bu ismini ne diye girdiniz çıktı nasl bulabilirim