_sumeyyebedir7_ Gülcam kadar kötü bir firma bilmiyorum kaç gündür yasıyoruz bugun geldiler yapacak birsey yok dediler gitti sabahtan beri bekliyorum ev buz gibi korku filmi çekiyoruz resmen şikayet tarzı bir şey nereye nasıl yapılıyor fikri olan var mı
Busbushatun _sumeyyebedir7_ hic duymadim canimm dedigin gbi kotuyse kendi sikayetlrtini dikkate almiyorlardir dava ile filanda ugrasirmisin bilemiyorum
_sumeyyebedir7_ Busbushatun valla kendileri uğraşmaz 50 sefer açtık özel patrona adam 1 saaten geldi yok yarım saat diyerek akşam 6.40 geldiler dava bilemiyorum hamşleyim nasıl yaparım kafayı yiyecem evde tek kalamıyorum korkudan zaten buz gibi hasta olucam diye aklım gidiyor 😔
mommy_bee _sumeyyebedir7_ bunlar cok geçerli sebepler degil sonucta islem yapılmaz ama savunması istenir uyarı alır. Bende ilce müdürlüğünde çalışıyorum cimer sikayetleri cok önemsenir ve doktorlar sikayet edildikce itibari düşer yani problemli oldugu anlaşılır bir sey yapılmaz ama yine de haklı sebebiniz varsa sikayet edilmeli diye düşünüyorum.
_sumeyyebedir7_ mommy_bee haklı şebnemim var her hafta gelip bu böyle abla diyip gitmeleri video bile var evin pencerelerinin hali olarak