Merveyakup İlk gebeliğimde preklampsi oldum şuan 23+4 haftalık ikinciye hamileyim çok dikkat ediyorum sizler neler yapiyosuniz
Didem34 Merveyakup dikkat ederken napıyosn mesela canm. 27+6 ym bi kac gündür arada yüksek cıktı benmde bende korktm
Ssmmra Merveyakup benim 24 saatlik idrar da 220 çıktı 300 olursa müdahale ederz dedi tansiyonim da 13 lerde sürekli 13 8 falan yapcak bişey bulamadm ben zaten üç aydır tuzsuz diyet yemeği yiyorum alfamet tansoyon hapı kullanıyorum artk ne gelirse Allah’tan ne diyim 😔
Ssmmra Didem34 evet ama ben alfamet günde dört tane kullanmama rağmen böyle her hafta doktor ilaç miktarını çoğaltıyor 14 9 olursa hastaneye gel diyor
Ssmmra Ssmmra 22. Haftadan beri de tansiyon hapı kullanıyorum olalı preaklemsi olusmasin diye başladık o haftadan beri kardiyoloji doktorum verdi
Merveyakup Ssmmra haftan iyi canım sen tansiyon takibi yap ve bebeğe kilo aldıran yiyecekler ye hareketleri hissetmez yada yavaş güçsüz gibi hissedersen yine git doktora
Merveyakup cipiti ilk gebelik de oldum 25+6 da 810 Gr doğum yaptım kızım 82 gün yoğun bakımda kaldı şimdi çok iyi elhamdülillah tüp Bebekti bu kendiliğinden oldu olacağını bilseydim korunurdum şimdi 23+5 olduk inşallah 30 lari da görüm