Oznur-Mese 8+3 haftalığız beslenme durumlarınız nasıl ben folık acid+balık yağı kullanıyorum gün içerisinde kuruyemiş 2 meyve çeşidi yeşillik tüketmeye çalışıyorum düzenli kahvaltı yapıyorum ama iş yemeğe geldiği zaman iştahım yok sizde de aynı mı 🙁
Melikeelanur Oznur-Mese ben ac dolasiyorum canım beslenme falan yok azcik bişi yersem şükrediyorum herşey kokuyo midem bulanıyor ilaç da fayda etmiyo kaç haftadır kötüyüm düşük riskim de var ytiyorum 7+1 olduk
Mucize_anne32 Oznur-Mese Melikeelanur neyin varr düşük riski dedi kanama mi Allah yardımcımız olsun sağlıkla alcagimiz günleride görelim ins
Oznur-Mese Melikeelanur İnşallah rabbim korusun tüm minik kalpleri bol bol dinlen kendini yorma yiyabildiğin kadar ye doktorunu dinle aç kalmamaya çalış hiç değilse çubuk kraker vs şeyler tüket doktorum dedi bu arada eczane kalfasıyım mide bulantın çok ise prılam dr tablet doktor gözetimin altında kullan derim
Melikeelanur Oznur-Mese kullanıyorum canım onu ama faydası yok uyku ypiyo bı tek . Kraker den de artık Nefret ettim 😢 yemekten . Bnde eczane teknisyeniydim
whiplash Ben folik asit kullanıyorum sadece et kuru bakliyat bol bol tüketiyorum sebzeyle çok aram yok ne yazıkki 😔
Oznur-Mese Melikeelanur anladım canım aç kalmamaya çalış çorba ile güne başlayabilirsin peki zofer denedin mi?
Melikeelanur Mucize_anne32 evet canım kaç gündür kanama lekelenme falan bugün bitti gibi çok şükür ama yine karın ağrısı var devamı gelmez inşallah adet ağrısı gibi oluyo. Amin canım cumlemiz evlatlarımızı kucağımıza aldirsin rabbim
Melikeelanur Oznur-Mese bu gittiğimde onu Dicem doktora cnm değiştirirse inşaallah karnım doysun istiyorum artık çok zor gerçekten bı tane de kızım var mecbur kalkıp ona bisiler haZirliyorum çok zormus