1PrensAnnesi Minnaki_beklerken tabiki bi sorun yaşamadım:) yaklaşık 40gün ben hep sağdım buzluğa attım çünkü mastit riski çok oluyo buda beni korkutuyodu Lansinoh marka kullanıyorum cnm bu bebeğimde de aynı ürünü kullanıcam hatta
mom24 Minnaki_beklerken Manuel aldım ama çok aşırı uğraştırıyor. Sonra e bebekten baby plus elektrikli aldım gayet güzeldi ama düzenli sağım yapmadığım için kesildi zaten sütüm şuan mama yiyor bence elektrili al😊
Melikeakkc Minnaki_beklerken rica ederim gümüş kapak yada başka çeşit şeyler hiç bakma gerçekten o yazdıklarım yeterli ben valizden pompayı çıkarmıştım hatta fazla abartıyorum lazım olmaz diye bebeğimi yoğun bakıma aldılar en çok ona ihtiyacım oldu
Minnaki_beklerken Eise anladim canim. Hayirla saglikla kucagina almak nasip olur insallah bebegini. Tesekkur ederim oneri icin 😊
Minnaki_beklerken Eise anladim canim. Hayirla saglikla kucagina almak nasip olur insallah bebegini. Tesekkur ederim oneri icin 😊
Minnaki_beklerken Epifenomen hmm anladim. Su an daha bir aydinlandim diyebilirim boyle dusunmemistm. Tesekkur ederim 😊
Minnaki_beklerken Epifenomen hmm anladim. Su an daha bir aydinlandim diyebilirim boyle dusunmemistm. Tesekkur ederim 😊
mom24 Minnaki_beklerken masallah e zaten zamanın gelmiş erken doğum kalmamış ki bende 37+6 da doğum yapmıştım 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızmı erkekmi
Minnaki_beklerken mom24 aminn senin de hayirli olsun 😊 evet ya sukur ama hep erken dogum riskiyle gevti gebeligim diyebilirim. Serklajliyim hatta. Oglum olacak nasipse insallah 🤗
mom24 Minnaki_beklerken Çok şükür ki haftan iyi hayirlisi ile kucağına alırsın inşallah allah bağışlasın benimde kızım var 4 aylık
Minnaki_beklerken mom24 aminn. Masallah subhanallah. Saglicakla anali babali huzurla buyumeyi nasip etsin Rabbim kizina 🥰