Huri54 Lavininannesi1 ben😲 kahvaltı da yiyorum sadece ev ekmeği yiyoruz biz yalnız hazır satın alınan ekmeklerden değil
Hamucera Lavininannesi1 bende seviyorum 😁 valla tam tahıllı aldırıyorum yiyorum sindirime yardımcı olsun diye ama tabağın sonuna az önce bi beyaz ekmekle bandım🙈
Minikannebsr Lavininannesi1 ayyy ben yaaa uzun süre tam buğday yedik ama yok olmuyo yani Allah günah yazmasın ama güzel değil yutamıyorum. 30 sene beyaz ekmek yedim bişi olmadı. Çocuğun gelişiminide etkilemez. Taze ekmekten vazgeçemiyorum.
Lavininannesi1 dorugunannesi34 Afiyet olsun canım 🥰 Bende önceden ekmeği hiç aramazdım ama şimdi doktorum ne kadar tam tahıllı ekmek,köy ekmeği vs tüketin desede beyaz ekmeği yemeden doymuyorum 😂
Lavininannesi1 Minikannebsr Afiyet olsun canım,azcık kilo yapıyor ama ne yapalım,tam buğday yiyince bende şekerli ekmek yiyor gibi hissedyrm yok yank yerini tutmuyor
Mrv24 Yaa yemeyim yemeyim diyorum ama yok öyle bir boşluk hissediyorum ki sanki hiç birşey yememiş gibi oluyorum 🙈 ekmeksiz bişe tutmuyor beni
mmk01 Lavininannesi1 15 haftalığım 9 haftamdan beri tiksindim hasret kaldım ekmek yemeğe ağzıma süremiyorum ekmeğin her çeşidini vlla ekmeksiz olmuyo yiyebiliyoken yiyin vlla 😂
Lavininannesi1 RH38 Çok geçmiş olsun cnm😔İnşallah en kısa zamanda sende yiyebilirsin daha iyi olursun 🙏