minicikanne Kızlar her ay ultrason fotoğraflarını yapıştırabileceğim ajanda tarzında bişey arıyorum. Tavsiyeniz var mı? Yada farklı bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. 😊🥰
CupCake minicikanne merhaba , ben bu sayfadan aldım , baby book , çok güzel tavsiye ederim ; https://instagram.com/chapters?igshid=tjf9auwc2oiw
minicikanne mercimeginanne Ben tam bunu alıyordum ama bunda her ay için ultrason fotoğrafı bölümü yokmuş. O yüzden sizlerede bi sorayım dedim. 🤗
canimoglum1 minicikanne fufizu anı defteri çok beğendim tavsiye ederim ayak izi kitide içinde hediye🥰🥰🥰1 yaşına kadar doldurabiliyorsunuz🥰
cipiti minicikanne ben e bebekten aldım ama son haftalarim hiç kullanmadım isterseniz kargolama yapabilirim .. hala e bebekte de görünüyor uygulama da 1 TL ordan da alabilirsinuz
canimoglum1 minicikanne olmaz olur mu o kadar çok fotoğraf alanı var ki duş kapağı kalın tam saklamalıkben çok begendim☺️
Damlahtp minicikanne ben e bebekten 1 tl olanı almıştım süslü püslü harika bişe değil bence ama iş görür maksat anı kalsın dedim:)