Cramel Ortmenanne16 şuan kaçıncı haftadasınız?bizim de önde gidiyor haftaya 30 haftalık oluyoruz kontrolümüz var. Tahminimce 2 kilo olmuştur😅
Ortmenanne16 Nurasl normal olması için elimden geleni yapıyorum yürüyüş squat yer silme ne varsa ama doktor açık açık dedi 4 kiloyu geçerse normal yapmayalım sanada yazık olur dedi 😂😂😂 kısacası kilo almaya devam ederse sezeryan olacak gibi duruyor
Ortmenanne16 Cramel su an 31+1 im. Cumartesi kontrol var tahminen 200 gram almıştır yine süt içtim ben geçen ay sanırım o çok kilo aldırdı çünkü ben kilo almadım 🤭🤭🤭
Cramel Ortmenanne16 bende aynıyım hala gittiğim kilodayım ama karnım bayağı büyüdü.hakkımızda hayırlısı olsun 2. Gebeliğim ilki normaldi inşallah bu da normal olur😅bu arada birkaç gündür göğüsüm sızlıyor sizde de oluyormu. Süt gelmeye başladı.ilk doğumumun üstünden 7 yıl geçince unuttum herşeyi🤪
Ortmenanne16 Cramel evet canım sarı sarı geliyor atletler hep batık ebemle konuştum bebek çekince hemen gelecek sütün maşallah dedi ♥️♥️♥️
Ortmenanne16 Nurasl doktorum geçen hafta 4300 ile normal dogurttu az dikiş hemde anlatıyor bana. İçim ferahliyor 💐💐 darısı bana ne diyim en iyi doğum şekli ne ise o olsun