Prensees Melo24_ bu senın mı canım kalp atışı duyulmamış sanırım daha erken oldugu ıcın bunu anladım sanırım ama Bır sorun yok heralde üstte kalsın bılen çıkar
ozi52 Melo24_ Kalp atışı duyulamamış… Takibi önerilmiş… bida ki randevun da tekrar bakılacak bebegin kalp atışı duyulacak mı diye… İçini ferah tut canım henüz küçük 🥰 Ben eger yanlış hatırlamıyosam 7. Hafta da duymuştuk 🤲🏻🧿💙
Melo24_ Prensees evet benim canım. 2 ocak da özel hastane de Az da olsa kalp atışını duydum. Bugün devlete gittim kalp atışını göremiyorum dedi doktor ultrasona gönderdi. Bu sonucu aldım😪
Prensees Melo24_ üzülme annesı o daha küçücük nokta kadar bıraz gelişim ıkı üç hafta sonra duyulur bazen 9.haftada duyan var gec döllenme olabılıyo dıye dua et bol bol benım dualarımda senınle 🙏🏽💕
Melo24_ ozi52 Ama ben duymuştum canım 😪 Şimdi duyulmaması canımı sıktı. Doktor da çok ilgili değildi Sağlıksız bence Kanaman olabilir dedi verdi kağıdı gitti
Melo24_ Prensees İnşallah canım Allah duysun sesini 🙏 Cuma günü özele gidicem randevu aldım yine 2 ocak da gittiğim doktora, bugün uğrasım hastaneye ama randevum yoktu ve para yoktu üstümde o yüzden giremedim doktora.
ozi52 Melo24_ Daha önce duydun mu… O zaman başka bir doktora daha görün canım için huzursuz madem. İnşallah yolundadır herşey 🤲🏻