Writebirds çok iyi aşırı sıcakkanlı ve Güler yüzlü birisi. İlk gebeliğimde kendisine gidiyordum. Hamilelik düşünüyordum önce muayene olayım dedim. Kadın doktor tercihimdi. Kendisini araştırarak bulmuştum çok olumlu yorum vardı. Yumurtam çatlama boyuna ulaştığını hemen çatlatma iğnesi vuralım bu ay hamile kal demişti. Ben de olur dedim ve iğne oldum. Aynı ay hamile kaldım. Çok güzel bi gebeliğim vardı yani bade hanım öyle söylüyordu. Hatta kesem için çatı katında oluşmuş düşmesi söz konusu değil demişti. Aşırı sevinmiştim. Eşime yıldönümümüzde süpriz yapmak istiyordum. İğneden falan haberi yok tabi. 6. Haftada bebeği de kalbini de duyduk. Harikaydı gebeliğim. Sonra 7+2 de kanamam oldu çarşamba günü hemen bade hanıma mesaj attım. Progestan almamı söyledi aldım az geçer gibi oldu. Pazar günü kanamam kırmızıya dönünce yine mesaj attım mesai dışına giriyor dedi hastaneye gelirseniz fiyat farkı ile bakarım dedi. Hastanenin acilinden giriş yaptım. Söz konusu çocuk olunca fiyat farkı falan göz görmüyor. Muayene etti. Bebeğin kalbi durmuştu. 2 3 gün bekleyelim belki kendi düşer dedi. Normalde okumuştum iğne falan vuruyorlar ya da direk kürtaja alıyorlar anne karnında ölen bebek anneyi zehirlemesin diye. Hafta içine randevu al dedi. Ordan çıkar çıkmaz kendimi arabaya zor attım uncalı ışıklarında nasıl ağlayarak vitaleye gittiğimi ben biliyorum ki allah kimseye yaşatmasın o duyguyu. Vitaleye nöbetçi Fatih hoca vardı önce durumumu anlattım sonra muayene etti neden olabileceğine dair bilgiler verdi ve kürtaj etmem lazım dedi. O gün kürtaj oldum. Bade hanım bana az Polyanacı geldi. Sanırım ben birazcık karşımda doktor görmek istedim. Tıp terimleri duymak istedim. Şuan ofmye Akif hocaya gidiyorum. Memenunum. Geçen gün bade hanımla ilgili bi post görmüştüm. Hamile bi kadın doğumunda bade hanıma ulaşamadığını yazmıştı ne kendisi ne de eşine ulaşabilmişti. İzindeler demişler hastaneden de. Sonra kadın ne yaptı bilgim yok sonra hiç post açmadı.