Gulsen4224 ftmaslhn01 ewt hem nuba göre hem bacak arası dolu bebeğin çıkıntıya baktım İnan görmedim ama kemik yapısı felan erkek bebek 😇
Gulsen4224 Beyazmelekkk doktor ısrarla kız diyor bende erkek vallaha anlamadım senin miniği inşallah netleşir bir an önce 😇😂Aslan gibi kız gelecek ya yada Aslan gibi aslan😂
Beyazmelekkk Gulsen4224 benimki kemik yapısı ve nuba göre ney çıkıyordu canım☺️ yaa ben İlk Bebek zaten sağlıklı olsunda . Çift çizgiyi gorduhum andan beri oğlan diye hissediyordum adınıda Hamza diye kesinleştirmistik hatta 😂
Beyazmelekkk Gulsen4224 hayret kemiği nuba gore bile erkek yani😄 Dr yanlış yorumlamış olabilir mi bu haftalarda canım hani kızdan erkeğe dönme olayı oluyor mudur
Gulsen4224 Beyazmelekkk ewt cnm yazan çok doktor kız diyip erkek çıkan oluyor kordon sanıp kız diyor ama pipi çıkıyor 🌸
Beyazmelekkk Gulsen4224 Canım seni çok sık boğaz ettim ya hakkını helal et. Benim bebiş sağda mi solda mi duruyordu ? Ben hiç anlamıyorum bana göre ortada gibi geliyor hep 😄 ona göre de tahmin oluyormuş şimdi okudumda. USG hep karından bakilma bu arada ,🥰
Beyazmelekkk Gulsen4224 Canım tekrardan ben 😌🥰 https://imgyukle.com/i/HQs7Ie Sana renkli yeni resim buldum yeniden bir bakar mısın kız mı erkek mi😌🙏
Ayskem Gulsen4224 kız dediğin gibi bende baktım çoğu senin dediklerinle aynı çıktı çözdüm galiba nub işini 😂
Neslisercan Gulsen4224 Bende baktirmayi çok istiyorum ama kaç gündür uğraşıyorum resim atmak için ama beceremedim 😐 hızlı resim sayfasına giriyorum resmi oraya atıyorum ama bu sayfada paylasamiyorum olmuyor bir türlü 😐
Ayskem Melor26 hahaha öyle miiii valla hiç farketmedim o kadar foto açtım ki karışıyor kiii zaten gülşenin eline su dökemem ben 😂