Hilalsny Kizlar 1 numara sleepy 210 adet alsam fazla mi gelir ? Herkes cok kucuk diyor kafam karisti. Bu arada trendyolda 210lu su 99 lira bilginiz olsun tanesi 47 kurusa geliyo
Minisannesi2904 Hilalsny bir nosu çok küçük ztn ben 40 lı olandan aldım sonra 2 ye geçerim diye düşünüyorum çünkü gerçekten bez baya küçük yani
Hilalsny Ahsenfm cok uygun geldi fiyati bana bixim markette 40 lisi 32 lira cunku aybi fiyata tam 2 kati bez almis olucam.
Oykugoktug Ben sadece bir paket 50 adet 1 no, 2 paket 2 no kullanabildim sonra 3 numaraya geçtik 2,5 aylığız bence çok fazla 219 adet.. bacak kısımları sıkıyo çünkü
Hilalsny Minisannesi2904 ya evet oyle diyir herkes ama ben hic icini gormedim bebegimde kac kilo dogcak bilmiyorum :) 1 numarayi baya uzun kullananlarda var 1 ay falan
gulsah_alp Minisannesi2904 canım bende sleepy alıcam ama kararsizim 1 mı 2 mı alsam diye küçük olur diyolar görmedim kararsizim sence bende 2 den mı başlamalıyım yenidoğan icin
Gzdsrm Canim alip kullanmadim ama sleepy diger bezlere gore kucuk diolar 210 tane cok fazla gelebilir sonra bacaklarini kesiomus kucuk olur bence daha az almalisin tabi bebege gorede degisir daha dusuk kilolu dogan 210 taneyide kullanabilir
Hilalsny Gzdsrm su an kilosu haftasiyla uyumlu gidiyo doktor 3.5 civari dogar dedi tabi bilinmez ne olacagi
Minisannesi2904 Hilalsny ben açtım çantayı hazırlarken baya küçük geldi bana ztn 2,5 ile 5 kilo arasıymış sanırım 3,5 4 arası doğsa anca olur ztn çok çok 1 ay 1 aydan daha uzun süre kullanılmaz bnce
Hilalsny Ikubram bosuna alip elimde kalsin istemiyorum acikcasi. 2 numarasindan cok kullanir miyiz acaba
Gzdsrm Hilalsny bence az al 1 numara bende sleepy aldim 1 numara 30 tane nolur nolmaz dogar dogmaz kullanirim die sonrasini 2 alcam canim
Ikubram Hilalsny benjm bebisim 1 aylik iki hafta 1 numara kullandim simdi iki numara kullaniyom memnunum bez bebegimi sikmiyor
Minisannesi2904 gulsah_alp ben 40 lı olandan aldım 1 no al dediler fazla almadım ztn 40 tanesi ne kdr süre giderki günde 6-7 tane bez gidiyomuş ztn o bitene kdr 2 ye geçrm sende idareten 1 nosunu al az olandan baktın oluyo bitane daha alırsın sonra 2 ye geçersin
Minisannesi2904 gulsah_alp benim ablam ilk bebekte stokladı bebek doğdu 4,800 gr 😂😂 o bezlerin hiç biri olmadı 2 tane tek kullandı oda hastanede eve geldikten sonra büyüğünü aldı o bezlerde hep elinde kaldı ihtiyacı olanlar varsa onlara dağıttı hep
Merveakbb Hilalsny Ben aldim canim trendyoldan 3 kilo 5kilo arasi ilk zaman sık sık altini degistirdigin için 2 ay anca gider