Yildizanne Kızlar merhaba baş ağrım çok fazla sizde durumlar nasıl 15 haftalık benimki çözüm buldunuz mu
2717_yagmur Yildizanne bnde 17 haftalık hamileyim aşırı derecede baş ağrısı oluyo buzlu şişe koyuyorum ağrıyan bölgeye soğuk uygulamalar hafifletiyo migrende bile soğuk öneriliyor
mommy_bee Aynen bende 16 haftalik bugün tüm gün yatiyorum bas ağrısından. Farmasiden mentollu masaj kremi aldım henüz gelmedi gecmezse parol içeceğim yapacak bir sey yok.
Dilekaltin Bol bol su için, yastığınızı yüksek yapın, burnunuz tıkanıyorsa mentollü buharlı suyla açmaya çalışın
Yildizanne Dilekaltin tıkanıyor burnum baş ağrım çok fena yaa ama yüksek yastık olsa yatamiom yumuşak olsa yatabilirim acaba burnuma viks sürsem faydası olur mu nefes alamıyor m
Yildizanne Yildizanne Dilekaltin haklisn benim de skntili nefes alıp veremiom su buharını da deneyecem
Dilekaltin Yildizanne ben burnumu açmakta buldum çareyi, vicks iyi gelebilir, bende kaynar suya okaliptüs yağı damlatıp buharı burnuma çekiyordum ancak öyle rahatlıyordum. Burnum açılınca ağrım geçiyordu