Sema0708 Burcu-2910 kimyasal da değerler çok az ve düzenli artış göstermiyor canım. 2 gün sonra tekrar kan ver istersen. 2 katı artış olmuşsa sağlıklı gebeliktir. Bende 1142 ile öğrendim 4204 ile keseyi gördüm☺️
Gamzeakd Burcu-2910 stres yapma gebeliği çok etkiliyor . Olumlu düşün olumlu olsun . Aklına kötü şeyler getirme her zmaan aynı şey olacak diye bişey yok 🥰🌺
Burcu-2910 Arkadaşlar gerçekten gozum Aydın değer yüksekmiş kalp atışı bile oluşmuş bebek tutunmuş hepinizden Allah razı olsun🤲🏻🤲🏻
Ayse_cicek Burcu-2910 yaaaaaaa çok sevindim sana hep görüyordum postlarını, sağlıkla kucağına alll ❤️ Ne mutluuu 😍😍
Rehile Burcu-2910 gozün aydın🤭🤭 Bak Kimyasal İcin üzüldün Demekki kalbin temizmiş hemen Hamile Kaldn Allahım tamamını erdirdin Bende kimyasaldan hemen sonra kalanlardanm 🤭 son ayım kaldı
Beyzan Burcu-2910 yaaaa Burcu çok sevindim gözlerim doldu kaç haftalıkmis bebeğin 😍 bir de hemşerimmissin ondan kanım ısınmış sana hangi hastaneye gidiyorsun.
Kediannesi123 Burcu-2910 ayyy kimyasal değilmişşşşş 😍😍 yaaaa yüce Rabbim isteyince nasıl da oluyor gözün Aydın canın çok çok sevindim
Elifdikel Burcu-2910 kimyasaldan bu kadar kısa sürede hamile kalıp kalp atışının falan duyulması normal Miki doktorunuz ne dedi acaba o yasadiginiz kimyasal olmaya bili mi acaba