[silindi] Arkadaşlar progestan hapı kullanna varmı agız yoluyla al dedi doktor aksamları alıyorum cok basımı donduruyo sizde kullanan varmı acaba
NefesDeniz [silindi] Ağız yoluyla baya bi yan etkisi oluyor. Doktorunuza haber verin fitil olarak kullanın diyebilir. Ben hamileliğim başından beri fitil olarak kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmuyor.
[silindi] Hkk0809 öyle yapıyorum hatta yataga adımımı atmadan içip kafamı yastıga koyuyorum yoksa fena oluyorum
Aykm 16.haftadayım hala kullanıyorum ama bana doktorum vajinal yolla kullan dedi oral olarak alırsan yan etkilerini uyku/baş dönmesi vs çok yoğun yaşayabilirsin demişti. Tekrar doktorunuzla bi görüşün isterseniz. Bu şekilde rahat ederseniz.
mavis24 [silindi] ben aylardır kullanıyorum ağız yoluyla almadım hiç fitil olarak kullandım ağız yoluyla çok fazla yan etkisi Var en iyisi fitil olarak kullanmak doktoruna söyle fitil olarak kullan bence
Swlerd [silindi] bende agız yoluyla aliyordum fakat baya kotu oluyordum sonra doktorum fitil olarak almami istedi hem yan etkisi olmuyor hemde daha faydalı
Bahardali [silindi] progestan hormonunun ilacıdır. Dolayısı ile bir hormon ilacı olduğundan sizi rahatsız eder.. Zamanla alışırsınız. Kullanmanın yararı çok ama kullanmazsanız olmaz.
mirzabebek-0121 [silindi] bende kullandım bir hafta resmen hayattan kopuyodum direk ikinci hafta doktora gittim bıraktım kullanmak istemiyorum dedim çok kötü oluyodum çünkü
merweeilbey1 [silindi] sersemlik yapıyor gerçekten ama mecbur ben 4 kutu kullandım yeni bıraktık şükür 10 gündür fln kanamam yok ama aktif alan hala var dedi doktorum çok kullandığım için fazla progestan da kanama yapıyormuş