Minnakhamis Glakky1 benim çarşıdan alma gibi durumum olmadığından herşeyi netten alıyorum hemde nette her fiyattan var burda bi arkadaş 110 tl lik önerdi ona bakıcam bende 🤗 4 ay bile zor kullanılıyor yazmışlar 🤔 en iyisi ucuz orta kalitede birşey almak 🤷🏻♀️
minisinannesiiii Minnakhamis daha kullanmak nasip olmadı insallah 3 ay sonra ama aynı ürünü instagram sitelerinde 160a görüyorum sürekli benim hoşuma gitti içi filan yumuşak
Minnakmucizemm Minnakhamis vallahi öyle yap canim ya yani benimki biraz fazla hareketli ve boyu uzun olduğu için 5 aylikken mecburen arabaya koymuştum ayakları sallanıyordu 😂😂😂😂
Minnakmucizemm Minnakhamis yaaa masallaaahh Rabb’im bağışlasın yaa nasıl bi duygu ? 😊 Bende ikiz falan olcak diye çok korkmuştum öğrendiğim de ya
Melikeceren Minnakhamis bazı bebek arabalarının puseti oto koltuğu da olabildiği için 1 yaşa kadar kullanıldığını duydum 🤷🏻♀️Ama tabi her puset bir değil
Minnakhamis Minnakmucizemm çok teşekkür ederim ☺️🌸 çok farklı değişik bir duygu sevinç korku endişe bütün bu duyguları öğrendiğim an yaşadım 😬 tabi sonradan alışıyor insan 😂 seninkide mi ikiz 😀
Sblsasmaz Bende aldım babymall dan gerekli olduğunu söylediler bizede travel sistem Bebek Arabası pusetli oto koltuğu da oluyormuş cybex marka aldık. Umarım kullanışlı olur ☺️
Minnakmucizemm Minnakhamis yaa Rabb’im sağlıcakla versin ikisini de kucağına kuzummm🤲🏻💐💐 benim tek aman ikiz düşünemiyorum 😂😂 ya benim dayım ikiz, amca çocuklarım ikiz, eşimin teyzesi ikiz bende cok korkmuştum tutar mi tutar diye😂
Minnakhamis Minnakmucizemm Allah razı olsun canım ☺️ Ya 😂😂 evet şöyle aklı selim düşününce insan bi korkuyor 😬😂 ya maşallah sizde çokmuş iyi denk gelmemiş sana 😂😂
BurcuLice Minnakhamis arabanız varsa alın yoksa almayon 9. Aya kadar kullanılıyor bebeğin gelişimine göre değişir tabii
Minnakhamis BurcuLice arabamız var hemde küçük bir ilçedeyiz hastane için merkeze gidiyoruz birde ikiz olunca mecbur alıcaz 😬😄