Ebruaysu 14+6 haftalık hamileyim bugun kontrolüm vardı doktor kanamam olup olmadıgını sordu olmadı kanamam ama ultrasondan bakarken plasentamda kanama olduğunu gördü dışarı vurmadıysa bir sıkıntı olmaz dedi ama ben korktum normal mi sizce yaşayan varmı
damlali Ebruaysu bende 13.haftada yaşadım 16gündür yatıyorum üstelik kanamam dısarıyada geldi dün doktor iyileşmiş dedi ama ben yatıyorum artık tedbiren 20.haftaya kaadar inşallah o günlerede hayırlısıyla geliriz
Sed22-09 Ebruaysu biraz sonra hastaneye gidicem 10 gün önce kanamam oldu palsentadan dolayı 10 gün yatış verdi geçti kanamam 3 gün önce gittim kanama alanım hala vardı ama artık ağıra vermeden günlük hayatına devam edebilirsin dedi hatta yarın işe gidicek tim ama iki gündür kahvemsi akıntılar geliyor doktoru aradım bugün gel bir bakalım yine dedi canım ama bebeğe çok şükür zarar veren bir şey değil ileriki zamanlarda çıkıyormuş yukarı çıkmazsa da 9. Aya kadar sezaryan yapıcaklar canım
sosi5 Ebruaysu ben oğlumda yaşadım şu an 15 aylık bu gebeliğimde de yaşamıştım kuzum bazen yerleşme kanaması kendini atamıyor bazen kanama oluşabiliyor dikkatli ol ama sıkıntı yapma ilaç vermiştir zaten korkma strese girme bebeğin de hissetmesin hem kuzum
Meram Ebruaysu benimde 16 haftalık iken olmuştu plesentanın bir kaç yerinde yoğun kanamalar vardı yatış yaptım 8 tane düşük önleyici iğne vuruldum eve çıktıktan sonra da Progestan kullandım ve bir iğne daha vurulmuştum şuan 25 haftalığız bebek plesentanın %10 nu kullanamayacakmış ve kanama yerleri azalmış olsada duruyor dikkat etmek gerekiyor geçmiş olsun..
Okyanusymn Kuzummm aynı seyi 19. Haftada yasadım ben ıkı kere depot iğne vuruldum sabah aksam progestan fitil kullandım. 10 günde doktoru sadece lavaboya kalkmam gerektıgını söyledı. 10 gune gectı cok şükür endişelenme insalllah dikkat et geçer
damlali Okyanusymn plasentadamı kanamanız vardı sizinde iyileşince normale döndünüzmü yoksa yatmaya devammı ettiniz
Ebruaysu Okyanusymn bana ilaç vermedi doktorum vitamin yazdı sadece dışa vurmadıgı içinde bir sıkıntı yok dedi inşallah dışa vurmaz kanamam
Ebruaysu Sed22-09 Sed22-09 benim hiç akıntım yok bebeğe zarar vermesinde sezeryana razıyım kesinlikle dikkat edicem bundan sonra
Sed22-09 damlali evet canım bugün gittim kahvemsi akıntılar için baktı 10 gün daha gelir dedi ağır kaldırma dikkat dedi şükür bebek iyimiş canım
sosi5 Ebruaysu rica ederim gönlünü ferah tut Kuzum bu hamileliğim çok yeni 7 haftalık keseyi görmeden hamileliğimi öğrendim bir gün sonra siyah kanamam başladı doktorlar düşmüştür dedi beklemek istedim iyiki beklemişim gördüm keseyi içini ferah tut kalbini temiz tut rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım ❤️
damlali Sed22-09 eski kanlar duran kanın kalıntısı geliyordur belki canım benimde geliyor arada doktora gidip gelincede geldi
Ebruaysu sosi5 benimki de adetim den 3 hafta sonra oluşmuş benim içinde boş kese diyorlardı 7. Haftasında kalp atışını duymuştum boş degildi çok şükür benim ilk hamileligim saglıkla kucagımıza alırız inşallah 🙏
Sed22-09 damlali inşallah öyledir canım birde işe başlıyorum artık bugün umarım kanama vs olmaz sürekli diken üstündeyim akıntı geliyo eyvah kanmı diyorum iyice paranoyak oldum valla
damlali Sed22-09 bende öyleyim tuvalaete gitmek eziyet oldu cebimden peçete var akıntı gelince sürekli bakıyorum paronayak oldum resmen