Beyazmelekkk Yasminela Dr kaçıncı haftaya kadar kız demişti canm . Aynı şey bende de var şuanda . Dr kız gibi dedi 16? Haftaya. Ama hep bastann erkek hissediyordum Gülşen hanımda erkek diyor tüm usglere bende bilemedim😂
Deniz-naz Rukiye____ gerçekten mi bende daha yeni 7 aylık oldum erkek diyor doktor kız hissediyorum yanılma ihtimali varmı bu aydan sonra devlet Hastanesi’ne mi gidiyorsun aynısı banada olur inşallah dua et 2 oğlum var birde kızım olsun hayırlısıyla 🤩
Gulsen4224 Beyzacm Beyzacm cnm bana daha çok erkek gibi geldi kemik yapısından gönlünden kız geçiyor sanırsam😂
34meray50 Gulsen4224 aaaa instgramda da bi sayfada baktırmıştım oda kız demişti 🙈😂 bakalım ne çıkıcak hayırlısı 🙈
Gulsen4224 Yasminela deme kızz😳 öyle mi diyorsun vay dokturum ya😂hadi hayırlısı olsun kaç haftalıkken erkek dedi🙈😍
Merveyzc1661 Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/aAntXo göstermedi nuba göre merak ettim kız demiştin ama 😂 küçüktü o zaman
Gulsen4224 Merveyzc1661 eee nazlı bebek göstermez tabiki birde kız ise allahh 😂🙈bana kız geldi annesi bacak arası boş💕
Merveyzc1661 Gulsen4224 gönlümden geçen kızdı ama hep erkek görüyordum rüyamda insan vicdan yapıyor günaha giriyormjyum acaba diye netleşsede kurtulsak 🙈🙈🙈🥰haftaya gideceğim bakalım göstercek mi 🙈🙈🙈
Gulsen4224 Merveyzc1661 hadi hayırlısı cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah ya insan sürekli aklında acaba ne diye inşallah haftaya gösterir 😇🙈🌸