hulya_1919 Nasippp ama sen ver bence cnm anca gelir yavaştan başla hazırlıklara :) isim bellimi bebişin
Nasippp hulya_1919 henüz belli değil canım ya isim işi zormuş 🤦🏻♀️ Aslında adam akıllı karar versek belli olacak ya Aslıhan ya hüma var şuanlık aklımızda
hulya_1919 Nasippp benimde başından beri stresli geciyor hatta son zamanlar hiç geçmiyo diyebilirim düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor ağzım yüreğimde buralara kadar geldik sonu güzel bitsin ins 🤲
Nasippp hulya_1919 benimde aynı canım sürekli yatıyorum bite temizlik işi zorluyor 😞 sanırm bacaklarımı da jiletle alıcam
hulya_1919 Nasippp olsun Doğumdan sonra düzene gireriz benimde kişisel temizliğim çok zor oluyor ayna koyuyorum yatağa öyle yapıyorum göbekten gözükmüyo 😔 ama her an temiz olmak lazım nolur nolmaz diye
Nasippp hulya_1919 aynen canım tedbirli olmakta fayda var bende tek yapamıyorum artık doğumdan sora direk lazer makinesi alıcam 🤦🏻♀️
Oysul hulya_1919 ben bu sebeple cts günü acile gittim. Içim rahat etmedi dr umda gel deyince hiç beklemedim. Bence siz de bir baktirinn. Su sızması değilmiş akintim çokmuş ama öğrendim, rahatladım.
Nasippp hulya_1919 kanama varken olmuyor da emzirirken olur mu olmaz mı öğrenirim ama bişey olacağını sanmam