gozde_arel kerimannesi yemin ederim hamileliğimden tat alamadım şu mantar yüzünden krem verdi geçmedi ya offf bu kez fitil isteyecegim
WmonallissA kerimannesi merhaba bende de vardı doktorum bitkisel bir yağ önerdi, iç çamaşırıma damlatıyorum, bana çok iyi geldi, kullanmaya başladığımdan beri sarı akıntı yok oldu.
NesliErva kerimannesi Bende de oldu mantar evlendikten sonra başladı hala ara ara tekrarlıyor malesef .lavaboya her gittiğinde sirkeli su ile yika canım rahatlatıyor baya
asra42 @kerimannesi ben cnm normal doğum yaptım simdi ikinciye hamileyim yine normal olacak ve benim enfeksiyonum da hicbgecmedi ilac kullandim fayda goremedim ona rağmen normal dogurdum bi sknti yaşamadım korkmaniza gerek yok😊
Zelliss Ben yaptım canım ve sonrasında kendisinden eser kalmadı ben anlamadım 😂çok kaşınıyordu akşamları yatamıyordum sirke fayda etmiyordu doğumdan sonra bir kere bile kaşınmadı
minikfare1 kerimannesi benim doktorum batikonla temizlememi tatlı ve hamur işini kesmemi istedi. Öncesinde antibiyotik ve çeşitli fitil ve kremler kullanmıştım ve gerçekten tatlıyı keser kesmez geçti bende yersem başlıyor yine yoğurt ve kefir tüketin gün içinde birde ben probiyotik desteği de alıyorum 2 ya da 3 günde bir tamamen geçti diyemem ama dikkat ettiğim sürece iyi hissediyorum ve o iğrenç histense anlık mutlu eden tatlı hiç de keyifli gelmiyor
Nurankarayel kerimannesi canım karismak gibi olmasin ama sirke cok iyi geliyo afedersin taharet suyuna sirke de kat öyle taharetlen baya faydasini gören var tanıdıgım