Tugcetopal Merhabalar hep okuyrm genllikle 32.haftalar doguma yakin haftalar var benim gibi 6 haftalik olan anneler nasilsinz. Hamileliğin baslangincadyz nasil geciyor? Çok güzel bir duygu minik minik 🤰🤰🤰
Gulcicek Tugcetopal canim bende 6+3 teyim kanamam oldu geçen hafta şuan stres biraz azaldi ama hala korkuyorum tabi. Ama genrl anlamda ıyiyim. Kilo vermistim tekrar almaya başladım. Bulantim yok ama bitmeyen bir aclik var 😁 47 idim 48.6 olmuşum bile Allah sonumuzu hayır etsin. Tabi bebisim sağlıklı olsun gerisi zerre umurum değil 🙏
Tugcetopal Gulcicek 6+3 derken 9 haftalik yani dimi 🤰Allhm hepimize kolaylik versin 🤰kanama nelerde ve ne zaman oluyr
Tugcetopal Gulcicek sabahlari aclik bndede oluyr az az yrni yeni basladi boyle kalkinca yemk dusunuyrm hmn
Gulcicek Tugcetopal 6 hafta 3 günlük canim. Kanamanin her sekli düşük riski demek maalesef 😔 bende de ciddi risk var yani. Aman kanaman olmasin öğrenme hic
Yaseeeeeeee 9 hafta 5 günlüğüm bende 6. 7. Haftalarda bulantım çoktu doktor ilaç verdi şimdi rahatım sürekli bi açlık hissi bende de var ☺️