Esragkc canım belden uyuşturmalı oldum bebeği yanağıma getirdiler ve ben hemen götürülmesini istedim çünkü ameliyathane çok soğuktu zaten 15 dk sonra bebeğin yanındasınız çocuğu üşütüp riske atmaya gerek yok belden iğne acıtmıyor ameliyathanede herşey müthişti amma velakin iş gerçekler kısmına gelince ; suyum patlamış hastaneye yatmışım doktor hasteneye gelmedi hadi gelmedi aramadı bile doğumla ilgili beni rahatlamadı sadece ve sadece sezeryan için tercih edilebilir bir doktor mesai saati dışında doğum yapıyorsanız tek muahtabınız ebe ve hemşireler bunu bilin … ebeler ve hemşireler genel olarak iyiler , doğum koçu mu ? Koçunu bırak hastanede plates topu bile yok o kadar ilkel bir hastane yani serumla yürümek zor diye ayaklı tekerlekli zımbırtıları bile hurda zar zor bulduk … doğumum acil olduğu İçin mamayı evde unutmuşuz gece sütüm gelmedi mama ihtiyacımız oldu yine malumunuz hastanede mama yok cevabı aldık şok olduk … daha aklıma gelmeyen çoğu şey üzmek istemem sizi ama bunlar benim tecrübelerim en azından siz hazırlıklı olun 🙏