Asyamzll Ciddi anlamda bulantıdan mutfağa giremiyorum hiçbir şey yiyemiyorum doktor randevum cumartesi o güne kadar beklemek zorundayım sizce ne yersem midem bulanmaz tost falan söylesem ya da patso sizce bulantı yapar mı? Ağlıcam artık yemek yiyemiyorum
Eeliff_ Asyamzll canım doktorum ba a miden bulanırsa eğer hafif şeylerle gününü yatıştır demişti tost peynir kavrulmamış kuruyemiş çubuk kraker kızarmış ekmek vs bi dene istersen sen de
Purpura26 Asyamzll Kıyamam 😔 salata tarzı bir şey söylesen tavuklu falan. Hem ağır gelmez hem de sağlıklı olur
H-melek Asyamzll kızartma türü yemekler faZla yağlı olduğu için midenizi bulandırmaya devam eder. En güzeli tahıllı ekmekle yağsız tost yapın yiyin hem yaparken hem yerken kokmuyor benim kurtarıcım oydu
NefesDeniz Asyamzll İnşallah geçecek o bulantılar sabır diliyorum gerçekten çok zor. Size yemek yapacak kimse yok mu ailenizden filan mutfağa girmek imkansız bu durumda..mercimek çorbası ve tost bana çok iyi gelirdi çorbaya bol limon sıkardım baya etkili olurdu mide bulantılarıma sizde deneyin..birde maden suyu için hergün bir bardak içine limon sıkarak.
Bebek-geliyor Asyamzll salata, çubuk kraker yoğurt ayran çorba için. Patso hem yağlı hem sıcak patates mideye dokunabilir. Ağır ve yağlı yemeyin haşlanmış sebze yeyin.
pamukpamukoldum Asyamzll bende aynıyım mutfaga kesinlikle giremiyorum Yemek ve mutfak kelimelerinden bile tiksiniyorum Bi yoğurt yiyorum direncimiz düşmez umarım 🤲
baby_mama Ben tahıllı ekmekle peynirli tost yapıyordum, iyi gelirdi. Bir de yağsız makarnaya bol yoğurt döküp yerdim.
sinefil Asyamzll Ben bütün yemeklerden tiksindim sadece tost yiyebiliyorum. Bulantı yapacağını sanmıyorum.cok geçmiş olsun
Busra3509 Asyamzll Ben de öyleydim mutfağa giremiyordum hatta kendi evinden Bile tiksnmiştim kendi evimde hiçbir şey yiyemiyordm. Patates haşla biraz fırına patates sür Tuzla ye. Sade makarna yap makarna ye. Tuzlu kraker ye🙏