bsra1321 Merhaba, bursa acıbadem de mümin karahasan a giden ya da daha önce gitmiş doğum yapmış hamileler var mı aramızda? Nasıl bir doktor? Belki kendisine geçebilirim
Sevgiii7 bsra1321 doktorum olmadığı için o gün mümin bey bakmıştı işinde iyi tecrübeli bi doktordur emin olun .
bsra1321 Sevgiii7 merhaba, siz hangi doktora gidiyorsunuz? Şahin hocanın hastasıyım aslında ama 2021 de çok artmış fiyatları, onun için mümin hocaya geçmeyi düşünüyorum
Sevgiii7 bsra1321 ben de Şahın hocaya ilk üç ay gittim maddı konulardan şimdi Hatice Taşlıya gidiyorum Doruk hastanesinde ama Mümin Beyi düşünüyorsanız çok doğru bi karar olur 🌼
Sevgiii7 bsra1321 Mümin Beyi çevremde de giden hastaları var net alanında uzman bi doktordur bi çok kişiden duydum başka doktorların fark edemediği şeyleri mümin beyin teşhis etttiğini ki bende muayene oldum kendisinde başta ne söylediyse bana öyle de olmuştu . 🌼
bsra1321 Sevgiii7 teşekkürler, düşüncenizi paylaştığınız için. Ben de bu defa ki muayenemde kendisine gideceğim sanırım