Evet kızlar bende doğurdum çok şükür 😍 öyle çok uzun bir hikayemiz yok az ve öz ☺️Bizimki başından beri planlı sezeryandı ilk gebeliğimde sezeryan olduğu için. En son 38+6 da kontrole gittim ve 39+3 e gün aldık doktorumla. Ve o beklenen gün geldi çattı Gece 12 den sonra birşey yemedim ve sabah kalktık gittik hastaneye. Beni hazırladılar tabi ben heyecandan ölücem ilk gebeliğim değil ama aşırı heyecan stres yaptım. Kızımı geride bırakıp gitmek zor oldu biraz duygusallaştım epey. Ve ameliyathaneye girdik belimden uyuşturuldum. Bilmeyenler için korkmayın belden iğne vurulmaktan normal bir iğne sızısı sadece. Daha sonra doktorum geldi ve başladı herşey benim herhalde heyecandan tansiyonum düşmüş mide bulantısı yaşadım aşırı kötüydü o an neredeyse kusucaktım. Sonra tansiyonumu düşürdüler çok şükür kendime geldim biraz. Ve sonra o an geldi bebeğimin sesini duydum ağlaması biraz değişik geldi korktum bir an sesi neden öyle geliyor dedim sanki içinden çıkıyor ses zorla ağlıyordu birşeyi yok iyi dediler çocuk doktoru muayene edicek önce sonra yanınıza çıkıcak dediler. Ve ben odama çıktım bebeğim biraz su yutmuş galiba oksijen vermişler biraz gözetim altında kalıcak duruma göre bakıcaz dedi doktor belki küvezde kalabilir gibisinden konuştu çok kötü olduk ki neyse yarım saat sonra getirdiler yanıma. Kokladım öptüm hemen allahım kimseyi evladıyla sınamasın. İlk gün sütüm çok gelmedi biraz zor geçti ama sonrasın da geldi çok şükür sabır edin ve kötü düşünmeyin. Şimdi bebeğim 5 günlük oldu ablaları 😍 allahım herkese nasip etsin inş bu duyguyu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın bebişlerinizi inş canlar 😍