Beyazmelekkk maviscik77 yaaa çok güzel olmuş ne kadara geldi size böyle canm ? Bende malzemelerini alsam terazide diktirsem acaba daha mı uyguna geliyor evde dikiş makinem yok
Setude maviscik77 çok güzel olmuş canım eline sağlık bende kendim yapıcam cinsiyet belli olduktan sonra
maviscik77 Beyazmelekkk benim evde malzemelerim vardı dikiş dikiyorum normalde , ama kumaşlar 50 tuttu iç dış , onun haricinde elyafım ponponum vardı
Beyazmelekkk maviscik77 bende böyle sarı grili yapicam ara renk ilk Bebek olacak çünkü Allah’ın izniyle inşallah. Acaba ben dışarıda terziye diktirsem ne kadara gelir panpon elyaf falan . Panponlar çok hoşuma gitti özellikle ya
maviscik77 Beyazmelekkk 3 kilo elyaf gitti sanırım buraya , kilosu 25 elyafın bizim burda o çok tutuyor bi , böyle setler internette uygun ama kumaşları naylon falan oluyor genelde ben İyisini kullandım , terziler de ne kadara diker Hiç bi fikrim yok
dorugunannesi34 kozerr benncok gördüm kuzum belki baktığın yerde veya semt farkı olabilir getirmeyebilirlerde e bebeğe