Birgul92hso8 Merhaba canım anneler ne durumdasınız hazırlıklar tamam mı hastane çantanızda neler var neler eksik korku var mı doğum için kendini nasıl motivasyon ediyorsunuz korkmamak icin❤
Merve8494 Birgul92hso8 hiç korku yok valla 2 doğum yaptım bi normal bi sezeryan Çanta hala hazır değil eksikler var bu hafta tamamlarım inşallah şehir değişikliği yapicam doğum için annemin yanına gidicem tamamlamam gerekiyor artık
ssuleeyuce Birgul92hso8 2 dogumum korkum yok ilkindede yoktu sadece tedirginim arkamda cocugumu birakcam ilk defa ayri kalcam bakabilceklermi beni ararmi aglarmi bunu dusunuyorum. Cantamiz hazir sukur bi eksigimiz yok sadece pandemoden dolayi ben evden nevresim goturmeyi dusunuyorum icim rahat etmez onlara yatmaya sanki :)
Maviss1525 Birgul92hso8 Son 25 gün 🌸 8 aydır yaşamadığım stresi şu son zamanlarda yaşıyorum açıkcası normalde çok rahattım ama yaklaştıkça korku heyecan endişe hepsi birbirine girdi 🙈 Çantamız hazır geri kalanlarıda annem gelicek cuma günü halledicez inşaAllah 🌸 Rabbim cümlemize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🌷
Zeyzey1616 Birgul92hso8 Bende Şubat annesi olucam inşallh son. 41 gün diyor programda ama ben erken gelsin istiyorum elimden gelse 😂 34+ 1 deyim şimdi doğsa bile olur diyorum okdr sabırsızım ve ne kdr korksamda genede yavruma kavuşmak istiyorum artk hastane çantamız hazır çok şükür bekliyoruz işte zaman geçsin diye
Birgul92hso8 Merve8494 ayn ne güzel rabbim bir ayazda kurtarsın sağlıcakla al minik yavrunu kucağına ❤ ama bende korku baya var 😭
Merve8494 Birgul92hso8 b4nce hiç korkma canım yavruna kavuşacaksın zaten o doğduktan sonra bütün ağrın sizin herşeyin geçiyor unutuyorsun zaten
Hayalim_s Birgul92hso8 şubat 6 gözüküyor korku var ama kavuşmak istedğim için biraz kendimi törpülüyorum sakin kalmaya çalışıyorum herşeyimiz hazır çok şükür ❤
Mucizeeemmmmmm Birgul92hso8 kıyafetler tamam beşikle bebek arabası kaldı onuda bu ay sonu alıcaz Allah kısmet ederse erken doğabilme ihtimali var 34 haftalığız bebek kanala girmiş kafası bakalım daha kalır inşallah 🙏 2200 gramdı 33+2 zamanında