havis00 kaynim mesaj atmis yurt disinda yasiyor. bebek icin ihtiyaciniz olan bisi varmi die herseyi var bebek arabasi besik pilli beşi vs. acaba ne aldirsam kizlar daha 3 ay var baska bi ihtiyac cikabilirmi
Nida_Y havis00 e gelecekteki bir ihtiyacını aldırın. Mesela araba koltuğu, mama sandalyesi. Benim beğendiğim modeller 4-5 bin tl madem sordu onu alsın
Merve8494 havis00 yurtdışında çok güzel kremler var bebekler için pişik kremi kendine göğüs kremi eczane olarak ihtiyaclaribi söyleyebilirsin orası o konuda ucuz kaliteli bise alır en azından süt sağma makinesi ihtiyacın varsa o olabilir aklıma gelenler bunlar
Zeynepreyyan havis00 ağır bir şey isteme belli bir ağırlık getirebiliyolar. Onların kendi eşyaları da olacak fazlasını bıraktırıyolarmis almiyolarmis
havis00 Nida_Y onlarda var mama masasi okdr da onemli degil bende alabilirim ama gercekden ihtiyac olsun istiyorum
Zeynepreyyan havis00 hafif güzel bir bebek arabası olabilir bence . Burda ki modller belli ve hafif olanlar çok pahalı
Zeynepreyyan havis00 anladım canım 😊😊 ben ordan getirecek sandım ergonomik kanguru ve almadıysan eğer portatif sallanır beşik ana kucağı filan olabilir