Kubar Arkadaşlar bunun ne anlama geldiğini bilen varmı . Googleden de baktim anlamadim.. belki bilen varsa yazabilirmi
Elifmstf Kubar keseleri suları plesantalari göbek kordonları ayrı demek. Yani Allah korusun bebeğin birine bişey olsa diğerinin yaşama ihtimali var demek
Guul Kubar 2 türlü diamniot var 1.Dichorial-diamniot: ikizlerin ayrı keseleri ve ayri plazentasi var 2.Monochorial-diamniot: ikizler ayni plazentayi paylaşıp fakat ayri keseleri var
Kubar babyneseli kordonlarda ayrı ayrımı oluyor peki canım bide iyi biseymi bana bi faydası yada riski varmı
Fer4h Diamniyotikte plasentalar ayrı demek olmuyor bunu en iyi doktorun bilir sorarsan bakar ama erken haftalarda bakılıyor
Guul Guul mesela benimkisi 1.turden cift yumurta ikizlere hamileyim. Kendi plazentasi ve keseleri var
babyneseli Kubar diğer arkadaşlarda cevaplamış, plesantanın ayrı mı birleşik mi olduğunu doktorunuz söyler size iki ihtimal var
baby3_ Kubar canım böyle şeyleri buraya yazma sonuçta tatmin etmeyecek doktoruna sor en iyi cevabı o verecek