Duygusuz Nida_Y herşeyi yıkadım canta için kilitli poşet ve depend bekliyordum onlarda bugun geldi hafta sonuna kadar hazırlarım artık 25 i normalde ama bizimki erken gelecek subatın başı gibi gelir heralde tabi o zamana kadar sabrederse
Nida_Y Duygusuz bende az evvel depend aldım kendi eksiklerim bitti bi bez kaldı bebeğe onu da alıp kapatcam cantayı 🥰
Lina998820 Nida_Y takibe aldım 😂aynı günde hamile kaldıysak aynı zamanda da doğururuz heralde 😂 Doğuma gidiyorum postunda buluşuruz 😂
Duygusuz Nida_Y ben orta boy bir el valizi ve bebek cantası a koyacağım eşyaları siz nasıl bişeye koydunuz büyük valiz mi el cantası mı
istanbul3434 Nida_Y 18 Şubat paşamızın emir ve goruslerine haziriz komutanim😍😍😍😁😁😁 canta yapmak cok zor valla insanin eli gitmiyo cunku sanki doguma coook var gibi geliyo ama ittire kaktira hazirladim sonunda 35+0😁
Nida_Y istanbul3434 benimki de 26 şubat ama sanki gününden 10-15 gün erken gelecek gibi hissettiğimden bir an evvel hazırlamak istiyorum son eksiklerimi de aldım bugün kaldı ütüleyip valizlemek 😅❤️
Nida_Y Lina998820 😂😂😂 anlaştık burda buluşamazsak siz bana instagramdan bir mesaj atın hesabım açık zaten takip etmenize gerek yok 😅nida_3
deryamehmet35 Nida_Y ben de haftaya sezeryan günü alicam sanırım subat 10 en fazla ama hiç bir şeyi hazır etmedim daha o kadar relaxsim ki anlatamam bu hafta sonu temizlik ve kıyafetleri yikayacagim artık. Yarında beşik ve aramızı alicaz inşallah 😍😍
BusrAlpay_34 Nida_Y benm 18 şubat son eksikleri bugun tamamladım yıkadım kurusun artk hazır çantamız. Sadece beşigi kaldı acaba beşik için erken mı AY sonunda alalım dedik ama bakalım
Duygusuz BusrAlpay_34 beşikte sorun cıkabilir teslimat vs zamanında olmayabilir biraz önce almaya bakın bence. Biz park yatak aldık sorun cıktı tekrar gönderdik gelmesi 15 20 günü bulacak bu hafta gelecek mesela o yüzden onuda bir önce alın ki sorun olursa ugrasmaya vaktiniz olsun
Caf1 Nida_Y Benimde şubat sonu mart başı gibi doğum kıyafetler yıkandı ütülendi ama valiz hazırlanmadı bi tek. Bende kilitli poşet alıcam günlerdir kalıyor. Herşeyi hazır olup valiz hazırlamak neden zor geliyor ki herkeste genel olarak durum aynı galiba 😃
Nida_Y Duygusuz orta boy bi valiz aldım herşeyi onun içine koyacağım. Ekstra bez, biberon ve bebeğin diğer eşyalarını bebek çantasında koyup yedek götürürüm diye düşünüyorum
Elifarasatlas Nida_Y subat 16 da doğumum. herşeyim hazır yıkandı Utulendi ama valize koymadım valiz kokusunu sevmiyorm son haftalarda yapmayı düşünüyorum aksi bı durum olmaz inşallah