HacerCeyhunUureli Kızlar bi konuda yardımcı olurmusunuz, doktorum bebekte bi sıkıntı görmediği için 2 li ve 3 lü tarama testi istemedi benden 19. Haftanda gel 4 lü tarama testi yapalım dedi herkese yapılan birşey dedi yaptıran varmı acaba fiyatları nedir ?
Yoncaeroglu HacerCeyhunUureli 2li ve 3luyu bende yaptırmadım 4lu yu yaptırdım ama inanki şuan nedense fiyatını hatırlamıyorum 200un altında bi fiyattı ama özel hastaneye gidiyorum bu arada canım down sendromu olup olmadığına bakiliyo bi sıkıntı çıkmadı bende inşallah senin bebegindede bi sıkıntı çıkmaz canım 😊
hafsa2020 HacerCeyhunUureli 4 lü testin diğerlerinden farkı ne ki hani 2 3 istememiş ya ondan sorıyorm
Aysun2834 HacerCeyhunUureli ben haftaya yaptırıcam cnm özele gidiyorum hastaneye göre değişiyor ben 450tl ye yaptırıcam ama gidiceğiniz hastaneye dikkat edin bazıları detaylı diyor ama çok kısa süre bakıp gönderiyor ve çoğu renkli değil
HacerCeyhunUureli Yoncaeroglu bende özel hastaneye gidiyorum, 22 yaşındayım ill gebeliğim, tedirgin oldum biraz çok teşekkür ederim aminn canım inşallah benimde senin gibi temiz bir sonuç çıkar😊🙏🏼
HacerCeyhunUureli hafsa2020 down sendromlu olup olmadığına bakılıyor diğerlerinden farkı ise daha detaylı bir sonuç veriyor
Aysun2834 hafsa2020 cnm dörtlü test diğer adıyla detaylı ultrasonda tüm organlarına bakıyor bebeğin genetik rahatsızlığı varmı diye detaylı bir şekilde bakıyor eğer müdahale edilmesi gereken bir durum varsa anne karnında ve doğum sonrası tedavi yapılabiliyor ama ikili ve üçlüde sadece down sendromuna bakıyor
Yoncaeroglu HacerCeyhunUureli isteğe bağlı olarak yapılıyor zaten doktorum istermisin yapalım mı dedi öncekileri yapma gereği duyulmamisti bende 4lu taramayı bu yüzden yaptırdım için rahat olsun Allah ın izniyle bi sorun çıkmaz inşallah 😍🙏
hafsa2020 Aysun2834 hee detaylı ultrason yanii evet onu biliyorm da 4 lü test olduğunu bilmiyodum teşekkürler 😊
Aysun2834 hafsa2020 ben detaylıyı dörtlü diye biliyorum cnm ikili testi kendim yaptırmak istemediğim için doktor üçlüye gerek duymadı detaylıyı yaptırırsın dedi zaten detaylıda da down sendromuna bakıyorlar ben o yüzden diğerlerini yaptırmadım çünkü müdahale etme durumuda yok onlarda bi risk durumu olduğunda
Almira89 HacerCeyhunUureli cok sasirdim sanilanin aksine dogruluk olani en yuksek olan 2’li tarama testidir ve eger o kacirilirsa 3’lu 4’lu vs yapilir. 2’li tarama yapilirsa bir de detayli ultrason onemli. 3’lu 4’lu ye gerek yokki, kaldiki hepsini yaptirmak hata payini arttiriyor. Sizin detayli ultrasona az kalmis sanirim, bence 4’lu tarama hic yaptirmayin.
hafsa2020 Aysun2834 bende yaptırmadım 2 3 lüyü detaylıyı yaptırcam inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz
Elcnerdgn 2li ve 3lü yaptırdım. Detaylıyıda geçtiğimiz hafta yaptırdım ama 4lü de aynı kan alınıp bakılan değil mi yoksa 4lü detaylı anlamına mı geliyor doktor hepsini yaptırdığım icin hiç 4lü falan demedi bana