fatmaa3440 nur94_ ben normal bir çamaşr sepeti almştm kızım 23 aylk hala ayrı yıkıyorm şmdi iknci bebeğimde gelick ayrı yıkamaya devam😀
MrsYilmaz nur94_ ben trendyoldan dik durabilen bez gibi ama bez degil degisik bi yapisi olan hem kirli sepeti olarak kullanilabilen hemde daha sonrasi için oyuncak sepeti olarak kullanabilecegim bir sepet aldim
Astadavistabeybi MehZey hiç yok 🤭😂saat 2 de nst ye gireceğiz eşim sezeryanla mı doğursan bebek kaldıkça birşey olacak diye korkuyorum demeye başladı 😨
MehZey Astadavistabeybi bişi olmaz insaAllah takip et hareketlerini azalma hissedersen git doktora. Nedense hep nst günü olan sancılar da kesiliyor 😀
Astadavistabeybi MehZey aynen bu her nst de alttan da bakıyorlar mı yani bugün yine bakar mı acaba ? Sizde durumlar nasıl bebiş gelmiyor mun
MehZey Astadavistabeybi yok her nst de bakmıyorlar bana sadece 39+3 te cuma günü doktor dogumhaneye yönlendirdi ebe baktı kemik dar yazmıştı aynı gün doktorum da konturol etti ondan 2 gün sonra da kanama gördüm diye tekrar konturol edildi en son dün gittim bakmadı doktor