Sbhky Hanımlar normal doğum sonrası dikişleriniz ne kadar sürede iyi oldu kanamanız ne kadar sürdü ve doktor kontrolüne ne zaman gittiniz
Gulsum_coskun Sbhky kanamam 35 gün falan sürdü azalarak tabi 1 tane dikişim olduğu için iyileşti hemen sadece çok az şişlik vardı dikiş yerinde oda 45 güne indi
Kardelen_nm Sbhky dikişlerim 1 aya yakın hepsi düştü kanamam 47 gün sürdü doktor kontrolüne hiç gitmedim anan tabi ki siz 40gün sonra gidin
SutlacimiYedimmiBen Sbhky yanlış değilsem birnci haftada ve kirkinci günde kontrole gittim. Dikişlerde 20 günde tam düşmüş ve iyileşmesti. Kanamada 40 gun boyunca ara ara durarak oluyordu.
Ebruyavuz0 Gulsum_coskun hamilelik sürecinde neler yaptınız 1 tane dikiş olması çok iyi açılmanız güzel olmuş maşallah ben korkuyorum normal doğumdan 🥺
Gulsum_coskun Sbhky açıkcası ben gitmedim doktor kontrolüne zaten telefonla doktorumla görüştüğümde oda 1 dikişin vardı zaten çok önemli deil gelmeye bilirsin demişti ağrı şişlik falan yoksa demişti ama siz genede gidin bazen iç dikişler dış dikişler iyileşmemiş olabiliyormuş
Gulsum_coskun Ebruyavuz0 yürüyüş yürüyüşe çıkmasam bile evde hiç kendimi salıp oturmadım hep iş yaptım doğuma gidiceğim gün bile evi süpürüp gittim düşünün 😂 en önemlisi merdiven inip çıkmak çok işe yaradı sguat ve bi tehlikemiz olmadığı için biz son haftamıza kadar ilişkiyi bırakmadık belki oda işe yaramış olabilir 🤷🏽♀️ Yani genel şeyler çok farklı bir şey yapmadım 😊
AliNailinannesi 15günde kanamam bitti. 20.gün civarı baktığımda dıştakiler kapanmıştı. Kaç dikiş vardı söylemedi ama 3-4 cmcivarı dikilen yer. Doktor doğumdan 3gün sonra kontrol etti, bir de 40 gün dolduğunda kıntrıl edecek.
Naazz 15 gün kanamam olmuştu. Doğumdan çıkmamla ağrı flan kalmamıştı dikişlerim olduğu halde ☺️ Sadece baticonla silerken sızlıyordu 2-3 gün sürdü o da
Poyraz_basak 3 tane dikisim vardı benimde 35 gün falan kanama oldu dikisler düştü ama ben korktum ilişkiye girmeye 50. gün ilişkiye girdik iyilesmisti otururken biraz sıkıntı oluyor oda ayağımın uzerine oturuyordum dikişler varken boşluk bırakıyordum altımı ama hemen ayağa kalktım şimdi yine hamileyim ins bir aksilik çıkmazda normal dogururum