Gulsahmesut Kızlar merhaba, 6+6 dayiz adet donemindeki gibi daha doğrusu son aylarda bele vuran dogum sancisi gibi bi agri var belimde agriyla uyandim yasayan varmi bu durumu doktoruma yazdim henuz cevap vermedi sizden yasayan varsa diye sormak istedim
Mesudesrkn Gulsahmesut Aynı haftadayız ve benimde çok kötü acıyor. Daha kalp atışını bile duymadık korkuyorum düşük belirtisi mi diye. Doktorundan haber geldiğinde mutlaka yazabilir misin
ysmn_kck17 Gulsahmesut 12nci haftaya kadar bel ağrısı , burun tikanikligi , burun kanamasi , bulantı , koku hepsini yasadim. Normal süreç kendini çok yorma çok yenisin zorlama yat dinlen canım .
Slmylmz 11.haftada yaşadım sebepsiz öğlen gibi başlamıştı çarşamba gününe kadar geçmedi perşembe kalktığımda geçmişti doktora gitmedim ilaç kullanmak istemedim belimi sıcak tuttum eşime masaj yaptırdım iş yapmadım öylece geçti kendiliğinden
Slmylmz Gulsahmesut ağır bir şey kaldırmadığına eminseniz dikkat edince geçer ama ağır şeyler kaldırdıktan sonra olduysa doktorunuza sorun ne olur ne olmaz
Gulsahmesut Slmylmz 26 aylik oglum var onu kucagima aliyorum ama dikkat ediyorum ani hareket etmiyorum etkisi olur mu bilmiyorum doktorumdan hala cevap bekliyorum yazmazsa aricam
Gulsahmesut Mesudesrkn bende ondan korkuyorum baslarda kasık agrisi vardi ona kanama eslik etmiyosa yerlesme agrisi yani sorun degil demisti ama bu bel ağrısı bi degisik geldi ikk cocugumda son aylarda yasadigim agrinin aynısı resmen haber alinca mutlaka yazarim
Gulsahmesut Mesudesrkn doktorla görüştüm kanama olmadığı surece dusuk tehtidi demiyoruz sorun yok demis