Miniikanne Pirincveannesi anam sen benden betersın yok bqcım bende aynıyım ama cıps yok tıksındım yıyemıyorum cekırdekte onume koymuyorum
Selinaymurat irmsm bende sizin gibiydim ki hala da öyleyim kusmalar devam ediyorum yani 27 +3 haftalık gebeyim hala yesem de kusuyorum
icimdekikelebek Kuzeyannesi Allah razı olsun açık süt almış kaynattım bakayım mayalanıyor inşlallah olur ☺️ Zor ya gücüm kalmıyor ev işi kaldı yardımcı da korona sebebiyle almıyorum eve hiç temizlik Bi yerden yemek Bi yerden böyle özel besin hazırlamak Bi yerden vuruyor 😂
qaye35 icimdekikelebek açık süt ne kadar kaynatilsa da pastörize olmadığı için brusella olma ihtimaliniz var bence bu dönem riske atmayın derim.Aldiginiz peynirin bile bu dönem pastoruze sütle yapılmış olmasına özen gösterin bence.
Pirincveannesi Bişey sorucam hamilelikten mi bilmiyorum ama ağzımın üst damağı hep kabarmış acıdan yemek yiyemiyorum benim gibi olan var mı
Derya1634 sevdegnky aynen bende öyle 55 kilo olmak için neler yaptım neler😂 şekerime de bakıldı şükür normal çıktı
Pirincveannesi Bişey söylendi bana bilmiyorum size söyleyen oldu mu hamilelikte turşu yememem gerektiğini plesenta kireçleniyomuş bebek az besleniyomuş varmı böylr bişey
qaye35 hm35 adaçayı rahim ağzı açıklığı yapıp düşük riskini arttıriyormus.o yüzden sadece ıhlamur öneriyorlar.
hm35 qaye35 hamileliğim boyunca içtim 32.haftadayım bir sorun yaşamadım. tabiki siz bildiğinizden şaşmayın yanıltmak istemem
icimdekikelebek qaye35 ben üşengeçliğimden hazır süt ile mayalıyordum onun ev yoğurdu gibi olmayacağını söylüyor herkes o yüzden buna başladım anam babam usulü herkes açık süt alıp kaynatıp mayalıyor ben biraz kaynama süresini uzun tuttum 1 saat kadar
Mirasaki brc_srmn bende 15 haftalık oldum geçen hafta kesilmişti 2 gündür Demir hapı kullanıyorum bugün aşırı mide bulantısı çektim geri geldi sanki acaba Demir hapından mı