Funda-05 19 haftalıkken üreterde taş tespit edildi şiddetli kasık ağrım olunca. Bir hafta sancılarla sonunda düşürdüm o sıra bile rapor alırken zor aldım. Doktorlarımızı tembihlemişler idareye sordunuz mu izinleri var mı diyorlar
Etk Funda-05 malesef bazı hastaneler bu konuda çok katı kurallara bürünmüş geçmiş olsun 🙏🏻 Gebe olup düşük tehlikesi olduğu halde rapor vermediler arkadaşa malesef bebeğini düşürdü yöneticilerin vicdanına kalmış herşey 🙍🏻♀️
Funda-05 Mery28 umarım veriliyordur aday memurların ilk bir sene bazı şartları var izinler konusunda o yüzden yanlış yönlendirmek istemem
Mery28 hazal1991 çok sağolun gerçekten çok araştırdım pek bir şey yok, size zahmet olacak teşekkürler tekrar. :)
hazal1991 Mery28 sordum bugün, asaleti alana kadar hakların tanımlanmıyormuş, ondan kaynaklı ücretsiz izin vermiyorlarmış, ama yine de atandığında kurumuna sorsun dedi biz bu şekilde uyguluyoruz dedi.
Funda-05 Etk kesinlikle öyle. Resmi yazı da da idare inisiyatifi ibaresi geçiyor bunu doğal olarak kendi işlerine geldiği gibi çeviriyorlar. Bu kadar fikir ayrılığının karmaşıklığın olduğu bir bünye de çalışıyoruz