Kızlar progestan kullanımı sonrası vajinamda mantar oluştu 15 +2 günlüğüm leğene sirke koyup oturunca geçiyormuş bir haftada deneyen var mı bebeğe zarar verir mi

Btunc öyle yapman çok zarali diye biliyorum. 1litre suya 1 bardak sirke koyuyormuşsun sonra tuvalete gittiğinde onunla yıkayacakmışsın burada bi arkadaş öyle yazmıştı doktoru demiş.

Akrepbebek oturmak zararlı demek ki ben uygulamadım zaten emin olmadığım için teşekkür ederim pamukla silerim diye düşünüyorum çünkü sonucunu kestiremiyorum hayatımda ilk defa oldu böyle bişey

Btunc canım doktorum özellikle elma sirkesi dedi. Ben bir şişede böyle fıs fıs yapanlardan yarim çay bardağı elma sirkesi kalanına su koydum her tuvalette peçete ıslanana kadar o sirkeli sudan sıkıp iyice temizliyorum. O an iyi geliyor kaşıntıyı alıyor. Ama doktora yinede başvur bana fitil verdi. Bebeğe geçmeden bitirmemiz gerek dedi

Btunc benimde olur gibi olmuştu korkuma hemen tedbir almak istedim travazol krem önerdi doktorum kulkandim 2 gün devamı gelmedi şükür

Btunc Bende ise yaramadı sirke.Karbonatlı su ve travazol krem iyi geldi bana.Çamaşır da giymedim uyurken falan baya azaldı yok gibi.Bol bol su iç tatlıdan da uzak dur bir süre geçmiş olsun 🙏

merveklyc çok teşekkür ederim tatlıyla aram neredeyse hiç yok progrstan kullandım fitiller içinde birikince böyle oldu şimdi önlem almaya çalışıyorum ama tedirginim

Btunc Benim de progestandan oldu korkma canım bir hafta 10 gün uğraştım geçti sonra ama sürekli tekrar eden biseymis galiba dikkat etmek lazım🙏

Hiç korkma canım ilk hamileliğimde doğurana kadar çektim ben bu vajinal mantardan.Elma sirkesi rahatlatır travazol krem de öyle kaşıntını alır benimkini ne fitil geçirdi ne de antibiyotik krem nasıl bişeyse artık 🙄 sen elma sirkesiyle başla doktoruna da danış iyi gelir inş iç çamaşırını pamuklu giy ütüleyenilirsen de giymeden ütüle geçmiş olsun 😇

Btunc
                Kremi çok içeri değil etrafına sürün
                Bir de iç çamaşırınızı elde yıkayın ki zaten makineye atmayı hiçbir zaman uygun bulmuyorum 🤦🏻‍♀️sonra da ütüleyip giyin.
                Sirkeyi de çok abartmadan temizliğinde kullanın ama vajinanın ph dengesi de bozulmasın

secondbaby çok teşekkür ederim canım denicem bugün elma sirkesi organik olmak zorunda mı marketten aldığım olur mu

Bilge44 çok teşekkür ederim gün içinde sürekli değişiyorum iç çamaşırımı inşallah geçer

Bnde sürekli tekrarlıyordu mantar hamile olmadan çamaşırlarımı ütülüyorum 1 yılı geçti Allah’a şükür olmadı bi daha

bir ay sonra

secondbaby elma sirkesini marketten mi aldınız? Benim kendi yapmış olduğum doğal sirke de vardı bir de marketten aldığım vardı. Sanki marketteki daha iyi geldi gibi hissettim. Oyda herkes doğal olanı kullanın diyor

Ebreva hamile değilken yapmak problem değil canım ama hamileyken her şeyde dikkat etmek lazım