birtosbikannesi kızlar bni bilenler vardir aranizda bi hafta önce sezeryanla dogum yaptim enfeksiyon kapmişim iki gündür hastanedeyim allah rizasi icin birer ayrtel kürsi okuyun kimin duasi kabul olur bilinmez 🤲🏻
birtosbikannesi birtosbikannesi ozi52 Gulgok Ballilokmacik mayis13 Yasemin_K Canan_suatefe08 mrs_elisah Ozgecetindag Semazrl Burcu-2910 Gamsseee sagsbry Aysegngr Kosemen54 Duygus97 tgul Eenn41 iki2MelekAnesi00 Eylosunannesi _Ftma_ Alwayshope Nlgnbykl Muzice Aslaninannesi merweeilbey1 Zehraerdgn Asenadgdvrn80 Suzii-90 Zeynoveannesi nes2009 lisansli_Mom49 [silindi] allahım hepinizden razı olsun kurban oldugum mevlam evlatlariniza saglıkla kavusmayı nasip etsin
Ozgecetindag birtosbikannesi okudum 🤗 korkma bende enfeksiyon kapmistim kesik yerimden 3 hafta cektim gecmesi uzun sürdü ama geçti evdeydim ama hastanede falan yatmadim 3 günde bir kontrole gidiyordum sadece
sagsbry birtosbikannesi okudum canım ❤️ sezeryan mı olmuştun bide hamileyken tetenoz aşısı yaptırmadın mı? Niye enfeksiyon kaptın ki