Attoya ysmn_kck17 ayy nasıl sevindim böyle düşünmenize, güzel bakınca bütün hikayeler muhteşem, hepsi ömürlük bir kavuşma anı😍❤
nida50 Attoya nasıl güzel bir doğum olmuş. Allah ömrünü, yolunu da güzel eylesin, analı babalı sağlıklı büyütsün. Darısı bekleyen tüm hamilelere inşâllah 🤲🏻
icegul Attoya maşallah ne güzel. Darısı bize. 🥰 Yalancının sancılar nasıldı doğum öncesinde. Ne sıklıkla nerelerde hissediliyordu acaba
Attoya icegul inşallah🙏 kasılmalar oluyordu rahmimde, bebek toplanıyormuş gibi sertleşiyordu karnım bölge bölge. Nst’de çıkıyordu hatta ama ben ağrı acı hissetmiyordum.
Meldemmmmm Attoya hayirli uğurlu olsun darısı basimiza😀 damar yolundan kas gevşetici alttan muanenin rahat olması için mi yapıldı
Attoya icegul benim 35.haftada başladı pıt diye geldi 37de🙈 hayırlısı olsun, beklesin birazcık daha kuzucukk🙏
neslikay Attoya maşallah acaba sayfanız var mı 22. Haftada nasıl egzersiz yoga yapılacağına dair yardımcı olursanız hareketlerin olduğunbir sayfa da olur
Yeniden Attoya maşallah maşallah ☺️☺️ tüm hayatınız güzelliklerle dolsun hep birlikte huzurlu ömrünüz olsun 😊😊😊
Attoya Ais23 hayırlı olsun❤ ben 12.haftadan sonra tam anlamıyla başladım. Öncesinde sadce nefes ve meditasyon🙏
Heyecandorukta Attoya Masallah nasil guzel pozitif bir hikaye, darisi basimiza ❤️ Sizde saglikla kavusun insallah bebeginizle 🐣