Zafsim0801 2 kayip yasadim oda baska doktor yüzünden oldu. Dedim doktor degistireyim Erson beyi onerdiler ona gttim dedim 2 kayip yasadim ayni seyleri yasamak istemiyorum durum boyle boyle dedim genetik test ve kan pıhtılaşması testi yaptiralim mi dedim yok oyle yada boyle ben sana tedbir amacli yazcam igneyi dedi tamam dedim 1 adet sonrasi hamile kalabilirsin dedi ama ben 3 ay sonra kaldm hamile adetime 5 gun kala ogrendim hemen iğneye baslatti oksapar 4000lik progestan folik asit yazdi dedim yeterli mi yine ayni seyleri yasamayalm dedm yeter yeter dedi 6 haftalikken duyduk kalp atisini ama 8 haftalikken kontrole gittiğimde yine durmus kalbi 7. Haftada eee niye boyle oldi dedim acaba igne mi yeterli gelmedi acaba dedi bana mi soruyosunz dedim veren sizsiniz dedim daha sonra burda ogrendim ki ignenin dozu yeterli mi degil mi diye test varmis doktor beyimiz yapmamis halbuki ne yapilmasi gerekiyosa yapalim dedm. Oyle degil mi ama kurtaja verecegim bebegimi aldiramaya verecegim parayi bebegim icin ignenin dozu yeterli mi degil mi diye teste verseydim belki kaybetmezdm