Homeless20 Sevmbiln gazdır canım bağırsak hareketidir yani. Psikolojik bile olabilir. İlk gebelikse 18-20 arası hissedersin. Ben 18. haftada seyrime şeklinde hissetmeye başlamıştım
Minikkus2021 Sevmbiln Ben 22 haftada anca hissettim bebekmi gazmi anlayana kadar 24 ü buldu.siz erkenden nasil hissediyosunuz🤷🥴
tazegebee Sevmbiln canim gazdir o. 17. haftada göz seyirmesi gibi basladi bende. hareket ettigini falan anca 22den sonra hissedersin.
Babyy1S Sevmbiln 16da hissetmistim ilk gebeligim ilerleyen haftalarda hissettiginizde emin ol evet bu bebek hareketi diceksiniz smdi hissetmenz icin erken
Gull_94 Sevmbiln 14 te harekt gb seyler oluyodu ama met degıldı o yuzdn net olarak 17 bıtımmde hıssettm dıyebılırım sol da hıssttm hep halada daha cok solumda harektı elımle hısstmedn hıssetmısnsaymıyorm kendımı nıyeyse elıme vurması gerek 😂
Aloneanqel Sevmbiln 19. haftada içimde kaydığını hissettim çok şükür yavrumun 😍😍🙏🏻 30. haftadan sonra da hareketlerini tam hissetmeye başladım. Bizim kızımız çok kibar maşallah sert hareketi olmadı hiç 🙏🏻🤗🤗😍❤️
Selvaa Sevmbiln gazdır o henüz 12. Haftada doktorum imkansız olduğunu söyledi ben ikizlere hamileyim ona rağmen en erken 18 20 arasi hissedersin dedi
pera_ Sevmbiln gaz diyenlere bakma sen hissedersin bunda ne var 13 haftamdada ben hissettim tabi öyle şiddetli bir hareket değildi ama en net 20 haftalarında olur inşallah
pera_ Sevmbiln aynen öyle gazı bilemeyecek kadar da cahil değiliz sonuçta nasıl tatlı geliyorsa öyle düşün öyle yaşa ❤️