Zgeylmaz Kızlar hazırlıklar ne durumda bugün tam 31 olduk dolabını aldım kıyafetlernin çoğu hazır dolabı gelince de yıkama ütüleme yapıcam şubat başı da artık bezi ıslak mendil çanta vs alıp hazırlıycam sizin hazırlıklar ne durumda 💫💫❤️
tazegebee Zgeylmaz 31+2 hastane çıkışını sipariş verdik yolda. bebek arabasini dogumdan sonra alicaz. onun disinda hersey hazir 😍
Papatya-20 Busbus58 sizde de varmı arada bir adet agrısı gibi agrı bacaklarım agrıyo arada aynı haftadayız sorayım dedim
Papatya-20 Ben dün herşeyini yıkadım ütülenip çantasına koyulacak herşeyi hazır oğluşumun rabbim kullandırmayı nasip etsin inşallah ✨ 💓
Ozgglt_ Zgeylmaz 30+2 olduk bizde 🌸 odası hazır eşyaları yıkanıp ütülenecek ve en son çantayı hazırlıcaz 1-2 hafta içinde inşallah 🤲🏻
aselelif06 Zgeylmaz bende bugün taaam 31 oldum ama ben 20 haftalıkken herşeyini hazırlamıştım agırlaşmadan yapıverdim ☺️☺️
Zgeylmaz aselelif06 maşşallah bende bir sprun olmadığı için herşeyi zamanında yapmak istedim ypksa son zamanlar geçmez bana 😂😂
Homeless20 Zgeylmaz 31+6 olduk çamaşırlarını yıkadım ütülemesini yapacağım bu hafta sonra yerleştireceğim ve çantayı hazırlayacağım. Bebeğin eksiği bitti kendi eksiklerim kaldı :)
kaganmetahan Bizde tam 32+0 yiz pek bişey almadim abimizin kıyafetlerini giyeceğiz . Yıkamasi utulemesi birdahaki hafta yapacağız inşallah. Bez ıslak mendil vs aldım o kdr
Birminikannesi44 Zgeylmaz 30+6 bir iki zıbın dışında pek birşey almadım 🙈🤷🏻♀️ yurt dışında yaşıyorum pandemi dolasıyla mağazalar kapalı internet alışverişi yapmayalım dokunarak alalım derken bekliyoruz 🙈 umarım Şubat ortasına gelmeden çantayı hazırlayabilirim 🤦🏻♀️
Hayat1234 28+5 bende kiyafet alışverişini yaptim şuan yıkayıp ütülüyorum çantamızida hazırliycam bir beşik alıcaz nasipse günden güne agirlasiyorum agrilarim artiyo
aselelif06 Zgeylmaz aynen canım ne olur ne olmaz o panikle bişeyi hazırlayamayız yap dursun kenarda için rahat olsun
sminas Zgeylmaz 30+1 çoğu şeyini aldım yıkadım ütüleme çanta hazırlamayı 35. Haftaya kadar yapamayı düşünüyorum 🌸