Irmakayla LavinyaAgs 9 haftalıgım sanki 5 aylık gibiyim cok tuaf kızımda ne bulanti vs hiçbirşey yasamadım ama bunda hamileligin dibine vurdum
iremby LavinyaAgs benim 6 haftalik 2 aylik falan gibi var. Ama ilk hamileligimde de daha 1 aylikken cikmisti gobegim hic olmamasina rağmen. Simdi yine vardı biraz hafiften.
LavinyaAgs Irmakayla Hep öyle derler zaten canım ilkinde zor geçiren ikincisinde rahat geçirirmiş yada tam tersi ilkinde rahat geçiren ikincisinde zorluk yaşarmış
Mervefdnc16 LavinyaAgs Öyle galiba canım ilk gebeliğimde son ay mide yanması hariç hiç birşey hissetmedim bu gebeliğim beni benden aldı resmen 🤦🏼♀️
Irmakayla LavinyaAgs yaaaa ama gerçekten bulantı kusma halsizlik uykusuzluk ayak yanması göğüs hassasiyeti hamileliğin dibine vurdum yine de bin şükür rabbime
Kubra64 LavinyaAgs evet herkeste farklı bir durum vücut yapıya göre de değişiyor benim ilk hamileliğimde 27. Haftada cıktı 😅
Melekem Arkadaşlar hastanedeyim 6 haftalık hamileyim düşük tehlikem var 7 yıldan sonra bebek sahibi olacam dua edin gitmesin sancılarım var🥺😭
Aze7307 Melekem Allahım size bağışlasın ve kucağınızı boş bırakmasın, sağlıklı bir gebelik olur inşallah , 🤲❤️