Edibeglsvr Unibaby nin pembe kapak yumuşatıcısını kullanan var mı ? Kokusu ağır mı yenidoğan bebek için
Busbus58 Edibeglsvr yumuşatıcı kullanmayın gerek yok. Sadece deterjanını alın yeterli ben yıkadım yumuşak yapıyor zaten
Bengisu61 Edibeglsvr ben kullandım harika kokuyor ama geçici bu koku çamaşırda kalmıyor merak etmeyin
senaack Busbus58 bende bugün yıkadım onla ilk defa aldığım için deterjanın rengi kahve gibi beyaz değil sizinkide mi oylr
Bernayben Ben de kullandım çok güzel kokuyor tam bebek kokusu bence. Çok da kalıcı kokusu. Bebek Yumuşatıcısı kullanacaksanız durulamasını iyi yapmasına özen gösterin, benim makinemde bebek programı var onunla yıkıyorum.
Tulis_bebisi Bence mavisi harika diğerlerini bilmiyorum bide mavi kapağı deneyin ve Dalin pembe kapak
ys2021 Edibeglsvr valla bende aldım deterjan+yumuşatıcı birlikte indirimdeydi hastane çantamızı hazırlanmak için kullandım kokusu ağır değil tam bebek kokusu gibi ben beğendim olurda bebeğim rahatsız olursa kendi çamaşırlarımızda kullanırım dedim çöpe atacak halimiz yok 😅😌
Annecik_ Edibeglsvr hiç yumuşatıcı kullanmadım hiç de ihtiyaç olmadı ben sarı kapaklı sensitive kullandım hala da kullanıyorum oğlum 3 yşında bir sıkıntı yok