Arass__ Kızlar 30 haftakık olduk ve arada afedesiniz peceteyle silinirken sümüksü kücük miktarda akıntım oluyor. İc camaşırnda kalan miktar az ve beyaz oluyır, bazen sarıya dönük gibi enfeksiyon yok ama. Normal akıntı nasıl olur acaba ?
Papatya6 Ertugrulhilal benimde öyle hatta yeşile dönük bayağıdır var arada geçiyor arada geliyor bu vajinal mantar olabiliyor Kaan Kocatepe bebeğe zararı yok demişti Allah en iyisini bilir tabi
Ayssmom Benimde var yapış yapış uzun bişe nefret ettim her tuvalette geliyor. İdrar kültürüyle idrar tahlili verdim sonuçlarım ne diyecek bakalım.. enfeksiyonum vardı ama ilerlemiş olabilir 🤷♀️
Didem34 Ayssmom canm banda oluyor günde bir kac kez. İdrar tahlilim temiz cıkıyor geçen hafta 1 kuty fitil bitirdim yani daha napaym🙄🙄
Arass__ Ayssmom benimde vajinal bakterim vardi. 2 hafta sonra kontrolum var bende yeni kultur vericem kafama takildi
Ayssmom Arass__ doktorum aradı az önce kum dökmeye devam ediyorsun bol su iç dedi başka bişe demedi 3 gün sonra kültür çıkıcak bakalım onda ne çıkıcak bişe sorucam ilk defa kültür testi yaptırdım ne için yapılıyor bakteriler için mi
Arass__ Ayssmom Ben vajinal kültürü vermiştim orda mantar ve bakteri enfeksiyonuna bakılıyor. Kulack cöpü gibi bir cubukla ucundan degdirerek örnek alıyor. Öyle cıkmıtı benim vajinal enfeksiyon