Mervensn1 melmural e bebek baby plus park yatağını aldım kullanmadım ama kullanan arkadaşım çok memnun baya küçük çanta oluyor katlanınca 🌸
Mry02 melmural anne yanı özellikli olanını aldım joker baby den cnm kendi markası joker bebeğin adını unuttum şuan anne yanı olması çok cazip geldi bana
zynn melmural sunny baby aldık babymall dan fiyat uygundu. Bence iç yatak daha önemli. Kumaşı falan çıkıp yikaniyo 3 yasa falan kullaniliyo
Fundacivi melmural ben maller almayı düşünüyorum kenarının keten olmasından dolayı hem de fiyatı uygun geldi bana
Busbus58 melmural 3 sene oldu alalı wellgroydu markası öyle bilindik bişey değil o yüzden belirtmedim
LinaNaz Markanın pek fark edicegini sanmıyorum ben yatağıyla beraber 550 almıştım suny baby cok güzel
Bernayben Ben de prego nun maxima modelinden aldım, henüz kullanmaya başlamadık tabii ama çok kolay kurduk ve çok kullanışlı ve şık duruyor.
melmural @LinaNaz benimde marka takıntım yok zaten ancak ilk gebeliğim hiç bilgim yok beşik konusunda o yüzden sordum