Burcukars Merhabalar 🥰 30. Haftadan selam 🙋🏻♀️ Sizlerinde oluyor mu gece ayak yanmalarınız ne tür şeylerle geçiriyorsunuz 🤔 Uykularımdan uyanıyorum uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor gece oldu diye moralim bozuluyor 😔😔
Merveakbb Burcukars Şuanda bile ayak yanmam var sanki ayaklarimda soba yaniyo sabaha kadr ustumu açip.serinliyom tekrar ortuyom ellerim bile yaniyo
yusufbebekk447 Burcukars ben banyoda soğuk kalebodura basıyorum 😁😁ohhh ne serinledim diyorum eşim diyor ki üşüteceksin terlik giy çabuk .Bilmiyor ki ne yaşıyorum yanıyor ayaklarım sanki
Irmakayla Burcukars su koy fıs fıs şişesine sık kurulama dalıp uykuya yine uyanıyorsun ben suya sokuyorum nemlendirici sürüyorum ne yapsak bilemedim ki cok zor o kadar bulantıya razıyım yeter ki bu durum olmasın
Burcukars Merveakbb benimde öyle ellerimde yanıyor 😔 üstüm açık yatsam da fark etmiyor yatamıyorum baş ucumda kolonyayla yatıyorm
Burcukars Semakcy üst açık yatmak asla rahatlatmıyor evde sıcak olduğu için 🙄 kalkıyorum eşiklere basıyorum soğuk yerlere falan
Merveakbb Burcukars Kolonyada fayda etmiyo canim onuda denedim soguk suyla ayaklarimi yikiyom o bile işe yaramadi
Burcukars yusufbebekk447 ayy eşler 🤦🏻♀️ benimki de çorap giy diye peşimde geziyor giymesem ne olacak sanki ayağmda 5 çift çorap var gibi
yusufbebekk447 Bir de gece hep üstümü örtüyor 🤦🏻♀️ Diyorum ki yanıyorum örtme üstümü Allah rızası için örtme .yok yok arkanı iyi örtelim üşütürsün ciğerlerini 🤣🤣🤣
06uysal Aynı aynı valla hepinize katılıyorum. 33 haftalık oldum gece kalkıp yaz günü gibi ayaklarıma soğuk su tutuyorum. Hararet yapıo resmen. Kış gebeliği böylede yaz gebeliği nasıl olacaktı acaba. Temmuz ağustos son ayları olacak olanları düşünemiyorum
Burcukars 06uysal benim doktorum b12ne baktır dedi ama aile hekimim çok bilmiş bakmadı salak kadın sinir etti beni 🙄
06uysal Burcukars öyle mi dur bende bir teklif edeyim 👍 aile hekimlerinin genel yapısı o galiba. Bizimkide çok ilgisiz