Anne18 Kızlar 27 haftalığım, korkuyorum sürüm gelmezse diye şimdiden ne yersem sütüm olur çoğalır doğuma kadar ♥️
Gzd_ Anne18 süt yemek ile olan birşey değil sütü mide değil beyin üretiyor stres yapmanız size zarar ve şuandan süt üretiminizi çoğaltamazsınız
BurcuP Anne18 em başta bol su tüketmek hem de deli gibi 👍 rezene çayı( sallama olanlar değil aktardan alınan tane rezene), dereotu, yeşillikler, süt artırıcı eczanede satılan çaylar. Ama dediğim gibi en çok su içmek 👍
[silindi] Esmente29 hurma erken doğuma neden olur canım açılmayı kolaylaşıyor son haftalar tüketilmesi öneriliyor
Nurcihn Esmente29 hurma kasılmaya neden doluyor erken doğuma bile neden olur hurma sadece doğuma yakın yenir canim benim ikinci hamileliğim bu çünkü şimdiden yerse Allah korusun
BurcuP Anne18 şimdiden bir şey yemeniz gerekmez, vücudunuz çocuğun çıkmasıyla otomatik olarak hormon salgılamaya başlar ve süt üretir yani çocuğun içeceği süt çocuk doğmadan hazırlanmıyor, Doğumdan sonra yiyip içtikleriniz önemli 👍
Esmente29 [silindi] yaa öyle mi bilmiyordum benimde ikinci hamileliğim ama ilkinde yememiştim abimin eşi çok yemişti ilk günden beri onda öyle bşy olmayınca o yüzden hurma demiştim hatta yemeyi bile düşünüyordum iyiki öğrendim 🙏
[silindi] Esmente29 canım herkeste bünye farklı genel olarak hurmanın öyle bir özelliği var dikkat etmelisin 🥰😇
[silindi] Anne18 sukkari hurma ye hem dogumun kolay olur hem sütün yaglı olur bol bol ye üstüne su iç
Esmente29 Rukiye____ ben Medine hurmasından bahsettim ama tüm hurmalar için geçerli mi bilmiyorum 🤷♀️