Melooo11 22 haftalık dün ilk dozumu vuruldum akşamdan beri ağrısından kıvranıyorum ağlatacak kadar canım yanıyor var mı tavsiyesi olan 🥺
shrbn25- Melooo11 vala agla bacım kolunu sar agla 🙈biz öyle yaptık anca aglaya aglaya cektık ana ikinci doz bu kadar acıtmıyo onu söylim moral olsn
Saniss Melooo11 bende ilk dozumu daha dün oldum bu sabah aşı yerimde ağrı başladı çok hareket ettirmemekte çalışıyorum üzerine Yatıncada ağrı oluyor. Ebe bana iki gün sıcak su değdirme , ağrı olursa kolonya sür demişti
Melooo11 shrbn25- eşim de yanımda yok ekstra duygusalım ağladım valla niye bu kadar yaktı canımı anlamadım normalde canım kolay kolay yanmadan tepki vermem🥺
Ataninannesi Oynatmamaya çalış ve sol tarafımıza yatmak bebeğe daha iyi geldiği için sağ koluna vurdurmuşş olman daha iyi olurdu 🤗ben de vuruldum haftaya ikinci dozu alcam benim çok köttü değildi hatta örgü bile ördüm 😂ama sabahına acısı çıktı
Melooo11 Ataninannesi bende onu düşünerek sağa vurdurdum gece istemsizce sağa dönüyorum üstüne de yatmışım arı sokmuş gibi sızısı var
Egeligif Saniss asi olan kolunuzu ne kadar çok hareket ettirirseniz ve aşı yerini ovalarsaniz ilk yaptırdığıniz da asi orada birikmiyor. Ama tabi her bünyenin tepkisi farklı oluyor. Ama endişelenmeyin 3 güne geçiyor☺️
Saniss Melooo11 illaki ağrı yapıyormuş ya çoğundan öyle duydum da kolonya deneyin bakalım belki işe yarar
Melooo11 Egeligif hareket de ettim aslında dün çok iyiydim bu akşam kötü oldum hatta bugün balkon yıkadım ev süpürdüm yemek yaptım akşamına kötü oldu ama gece koluma yastık koyup yattım şimdi daha 🙂