Bitutamkahve Mrb hamişler 🤚 Bebeginiz için en çok hangi aralıklarda kıyafet aldınız . 🙃kafam çok karışık 21 haftalık hamileyim aldığım kıyafet bedenleri karışık 3 ay var 3-6 var 6-9 hep bu aralıklarda aldım kıyafetleri
Birgul Bitutamkahve bende tam olarak 22 haftalık olucam gün dönünce ☺️ Uzun kollu zıbınları genelde 3-6 ay aldım yaz için daha cok kısa kol aldım 1-3 ay tulumlarını sonbahar için alıcam 3-6 ay düşünüyorum ilk doğdu zman için 2-3 tane yenidoğan uzun kol aldım sonrası yaz zaten😇
Bitutamkahve Birgul çok kafa karıştırıcı. Doğumdan 3 ay sonra zaten sonbahara giriyoruz havalar serinliyo sonrası kış zaten. O yüzden genelde uzun kollu ikili takımlardan çok aldım.. 3-6 , 6-9 diye.
Birgul Bitutamkahve bende öyle yapmayı planlıyorum ilk aylar içinse kısa kol aldım tulum almadım ilk zamanlar için sonbahar için alıcam daha cok ☺️
Esmente29 Hanımlar kıyafet konusunda çok acele etmeyin ilk 3 giyecek şekilde alın doğmadan daha sonra kilosuna gelişimine göre alırsınız.. mesela 4 aylık bebek 3-6 giymiyor genellikle 6-9 giyiyor gelişime bağlı…
Bitutamkahve Birgul yaz çocuğu olacaklar ama ben yinede tulum aldım yaa. Ince olanlarsa hiç yoktan tek tulum giyer rahat olur diye .
Birgul Bitutamkahve ben tulum cok seviyorum ama giyebilir mi bilemedim o yüzden şimdiden almadım 1-2 tane 3-6 ay almayı düşünüyorum ☺️ Zaten evde o sıcakta bi zıbınla kalacaklar belkide yaza cok yatırım yapmıyorm o yüzden😀
Bitutamkahve Birgul aynen bende tulum delisiyim. Bence tek tulum çok rahat olacak. Gibime geliyo deneyip görcez😀
MltmMt Ben genellikle 3-6 alıyorum ilk zamanları için rahat olsun dar olmasın sıkmasın diye bir kaçtane 0-3 aldım ama çok çabuk büyüyor ilk ay çok giyiceğini düşünmüyorum küçükleri😁